Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 ian 2020 - Anul XXV, nr. 24 (7329)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsuri ferme

Băuţi şi agresivi, doi bărbaţi s-au ales cu ordine de protecţie emise pe numele lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi băuţi şi agresivi cu cei din familiile lor au fost evacuaţi din locuinţe şi trebuie să respecte regulile impuse de poliţişti, după ce pe numele lor au fost emise ordine de protecţie provizorii.

Primul caz a fost înregistrat de poliţişti miercuri dimineaţă, când au fost sesizaţi de către o femeie de 34 de ani, din Suceava, despre faptul că în timp ce se afla în locuinţă, a fost agresată de către soţul ei în vârstă de 38 ani. La faţa locului femeia a declarat în scris că a fost victima unei agresiuni fizice care s-a petrecut din cauza consumului de băuturi alcoolice şi a geloziei, la locuinţa mamei sale, unde locuieşte împreună cu soţul ei. Ea a povestit că a fost lovită cu pumnii în faţă şi a fost jignită.

În urma audierii femeia a declarat că solicită emiterea unui ordin de protecţie provizoriu faţă de soţul său şi doreşte să formuleze şi o plângere penală pentru infracţiunea de „violenţă în familie”, deoarece îi este foarte frică să mai stea cu acesta. Victima le-a declarat poliţiştilor faptul că a mai fost agresată şi în trecut de soţul ei. Poliţiştii au completat formularul de evaluare din care a rezultat faptul că există risc iminent asupra vieţii şi integrităţii victimei, iar în urma probatoriului administrat s-a opinat pentru emiterea unui ordin de protecţie provizoriu, pentru o perioadă de cinci zile. Femeia a fost îndrumată spre o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale, iar soţul ei a luat la cunoştinţă despre emiterea ordinului de protecţie şi condiţiile acestuia. În acelaşi timp, pe numele agresorului s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

În cursul serii următoare,Poliţia Oraşului Frasin a fost sesizată printr-un apel la 112 de către o tânără din comuna Stulpicani despre faptul că tatăl său, de 52 de ani, a venit beat acasă, îi ameninţă şi i-a scos din casa. În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că bărbatul trăieşte în concubinaj cu femeia de 48 de ani, cu care are şase copii, dintre care cinci sunt minori şi locuiesc într-un imobil comun în satul Stulpicani. În acea seară bărbatul a venit băut acasă, a început să facă scandal, a agresat-o fizic pe soţia sa şi a ameninţat-o, toţi membrii familiei fugind din faţa lui. În urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a stabilit că există risc iminent faţă de femeia de 48 de ani, fiind emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbatul de 52 de ani. În acelaşi timp, bărbatul va fi cercetat şi în cadrul unui dosar penal, pentru comiterea infracţiunilor de „violenţă în familie” şi „ameninţare”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băuţi şi agresivi, doi bărbaţi s-au ales cu ordine de protecţie emise pe numele lor.
 Vizualizări articol: 1228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băuţi şi agresivi, doi bărbaţi s-au ales cu ordine de protecţie emise pe numele lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei