Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 ian 2020 - Anul XXV, nr. 16 (7321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Pagube mari

Două incendii izbucnite în miez de noapte au distrus o casă de locuit și o magazie, la Liteni și Udești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două incendii izbucnite după miezul nopții de luni spre marți au afectat grav o casă de locuit a unei familii din orașul Liteni și o magazie, în comuna Udești, care a fost distrusă de flăcări.

Un prim apel la 112 a fost primit la câteva minute după miezul nopții, anunțând izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din orașul Liteni. Pompierii militari de la Punctul de Lucru Dolhasca și Detașamentul Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Liteni, au fost cei care au ajuns la fața locului și au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea flăcărilor.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit, cu o suprafață de aproximativ 90 metri pătrați, existând pericolul de propagare a flăcărilor la un adăpost de animale din apropiere. În timpul incendiului proprietarul în vârstă de 49 de ani a suferit o intoxicație cu fum, iar paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor medical, după care acesta a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare. Incendiul a distrus acoperișul casei, obiecte de mobilier, tâmplărie și aparatură electronică, fiind degradați pereții locuinței construiți din bolțari și chirpici. În timpul intervenției pompierii au evacuat din locuință două butelii de aragaz în pericol să explodeze și au salvat adăpostul de animale al gospodăriei.

 

O magazie izolată din Udești a ars în urma unui incendiu provocat

În timp ce echipajul SMURD se întorcea de la Liteni, pentru a-l transporta la spital pe bărbatul intoxicat cu fum, în comuna Udești a observat un incendiu la o magazie aflată într-o zonă izolată a satului. A fost solicitată intervenția pompierilor din cadrul detașamentului de Pompieri Suceava şi a lucrătorilor Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Udești, care au ajuns la locul incendiului cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea echipelor de intervenție, întreaga magazie era cuprinsă de flăcări. Incendiul a distrus 50 de cauciucuri uzate, 2 metri cubi lemn de foc, elemente de tâmplărie, acoperișul din lemn și învelitoarea din tablă de aluminiu, degradând o presă de ulei pentru semințe. Pompierii au stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului folosirea intenționată a unei sursei de aprindere. Cercetările au fost preluate de polițiști, în cadrul unui dosar de cercetare penală deschis pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două incendii izbucnite în miez de noapte au distrus o casă de locuit și o magazie, la Liteni și Udești.
 Vizualizări articol: 1534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două incendii izbucnite în miez de noapte au distrus o casă de locuit și o magazie, la Liteni și Udești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei