Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 ian 2020 - Anul XXV, nr. 16 (7321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Orice ascensiune începe cu primul pas

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce meci, ce debut! Ați văzut cum a salvat Simona una din acele mingi de set pe care le-a avut Jennifer Brady? Cu rupere de ritm, adică punând prima scurtă din meci! Iar altă minge de meci a salvat-o asumându-și riscuri, adică lovind la linie. Era atât de simplu să greșească... Ar fi însemnat o schimbare totală de paradigmă, doar ați văzut cum s-a prăbușit Brady după pierderea primului set, pe care ea considera că ar fi trebuit să-l câștige, iar mulți nici nu ar putea avea argumente să o contrazică. În acest meci s-a petrecut ceva greu repetabil, de povestit într-o suflare: servește Brady la minge de set, la limita imparabilului, arbitra de tușă strigă aut, Brady nu mai avea challenge, dar este salvată de arbitra de scaun, care corectează, numai că... nici Simona nu mai avea challenge! Nu s-a arătat reluarea neoficială, deci nu vom ști niciodată cum a fost acea minge, cert e că destinul s-a întors către păgubită, adică înspre Simona, care nu a făcut deloc scandal, ci s-a dus cuminte la primire, în cealaltă parte de teren, câștigându-și partea de glorie fără să se dea în spectacol. Altfel decât în spectacolul sportiv, a se înțelege. A mai fost și acea căzătură care ne-a dat emoții, din fericire s-au contabilizat doar ceva contuzii, nu întinderi sau entorse. Eurosport ne-a surprins plăcut cu comentariul Alexandrei Dulgheru, care e și un ”insider”, dar are și o anume naturalețe în reacții, pe care în genere comentatorii nu și-o permit. Ea a spus că Simona joacă împotriva unei adversare cu stil masculin, comparând-o pe Brady cu Roddick. Mie mi s-a părut că forehand-ul aducea cu cel al lui Jim Courier.

Dintre celelalte jucătoare din România, doar Sorana Cîrstea a mai avansat în turul doi. E drept că Irina Begu a avut o adversară de speriat, pe Bertens, dar nici nu a dat semne că s-ar mai fi atenuat căderea din ultima vreme. Iar în ceea ce-o privește pe Monica Niculescu, nu există pariu mai sigur decât victorie a adversarei, cu revenire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orice ascensiune începe cu primul pas.
 Vizualizări articol: 1608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Orice ascensiune începe cu primul pas4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei