Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 ian 2020 - Anul XXV, nr. 16 (7321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În 30 - 90 de minute telefonul tău va fi ca nou, dacă apelezi la serviciile Glassgsm!

Datorită lipsei de atenție sau factorilor externi, smartphone-urile ajung să se strice, câteodată chiar în cele mai nepotrivite momente. Este de la sine înțeles că în astfel de situații vrem ca reparația să fie perfectă, făcută de două mâini dibace, care știu cum să readucă la viață un device într-un timp cât mai scurt.

În atenția publicul sucevean și nu numai a ajuns și Glassgsm - service-ul GSM în care au loc minuni! Cartea de vizită a echipei Glassgm conține fără doar și poate profesionalism, promptitudine, dar și rapiditate - detaliul mult căutat în astfel de situații.

 

Hai la Glassgsm pentru o reparație ca la carte!

Într-o astfel de situație, când smartphone-ul nostru prezintă o defecțiune, ne dorim servicii profesionale, însă la un preț rezonabil. Echipa Glassgsm a înțeles acest lucru și de aceea folosește pentru a repara telefoanele în cauză doar piese originale, piese care atestă că device-ul va fi longeviv. Bineînțeles, pentru cei care au un buget moderat destinat reparatiei, același service GSM poate apela la alte alternative, alte piese pentru a repara smartphone-ul.

 

Ai garanția lucrului bine făcut!

Cu siguranță există o categorie de persoane care au suspiciuni în ceea ce privește capacitățile colectivelor service-urilor de reparații telefoane. Pentru a evada din acest cerc, pentru a ieși de sub semnul incertitudinii, Glassgsm oferă garanție de 6 luni pentru orice reparație efectuată.

În cazul în care smartphone-ul prezintă probleme în intervalul de 6 luni de la reparație, Glassgsm se ocupă de reparația acestuia gratuit. Recenziile clienților au dovedit că această garanție nu ajunge să fie folosită datorită profesionalismului cu care echipa lucrează.

 

Glassgsm repară smartphone-uri din orice colț al țării!

Pentru că sunt oameni dedicați meseriei, profesioniști, dar și extrem de amabili cu clienții, echipa Glassgsm poate repara smartphone-uri din orice colț al țării, nu doar din Suceava și apropieri. Mai exact, persoanele în cauză pot trimite telefonul prin curier la sediul Glassgsm, iar echipa se va ocupa de acesta în cel mai scurt timp.

Pentru că, după cum s-a spus și anterior, sunt extrem de amabili cu clienții, dar și pentru că lucrează cu devotament, persoanei în cauză îi este pus pe tavă un avantaj și anume posibilitatea de a vedea cum se desfășoară reparația. Mai exact, proprietarul smartphone-ului respectiv va primi un link prin care poate urmări live toată operațiunea, reparația.

 

Ce surprize a pregătit Glassgsm pentru deținătorii de iPhone?

Service-ul de renume din Suceava dispune de ceva timp de o mașinărie specială cu laser care îndepărtează eficient sticla defectă a iPhone-urilor. Astfel, mașinăria cu laser poate îndepărta sigur și rapid sticla spartă, crăpată, fisurată a iPhone-urilor. Nu în ultimul rând, ea se ocupă și de montarea cei noi. Care sunt modelele a căror sticlă poate fi înlocuită în acest mod pot afla cei interesați chiar de la experții Glassgsm.

Pentru și mai multe detalii, pentru a beneficia de profesionalism cât cuprinde atunci când vine vorba de repararea propriul gadget, cei interesați sunt invitați să acceseze glassgsm.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În 30 - 90 de minute telefonul tău va fi ca nou, dacă apelezi la serviciile Glassgsm!.
 Vizualizări articol: 3072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
În 30 - 90 de minute telefonul tău va fi ca nou, dacă apelezi la serviciile Glassgsm!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei