Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 ian 2020 - Anul XXV, nr. 15 (7320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oficial

Adrian Popoiu va candida din partea PNL pentru un nou mandat de primar al oraşului Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul oraşului Siret, Adrian Popoiu, şi-a anunţat în mod oficial candidatura din partea PNL pentru un nou mandat. Adrian Popoiu a precizat că zilele trecute, conducerea judeţeană a PNL Suceava a validat candidatura sa în urma unui sondaj de opinie realizat în oraşul Siret. ”Îmi anunţ candidatura, oferind siretenilor 12 proiecte câştigate, care însumează 20 de obiective de investiţii, numai pe fonduri europene fiind aprobate peste 26 de milioane de euro. Nu vin în faţa siretenilor doar cu propuneri, nu vin doar cu promisiuni. Din contră, oferta mea electorală se bazează pe contracte de finanţare deja semnate şi, în unele cazuri, lucrări începute”, a declarat Popoiu. El a spus că pentru mandatul 2020 – 2024 îşi propune să finalizeze toate aceste proiecte, dar şi să pregătească altele noi pentru exerciţiul financiar european 2021 – 2027. Adrian Popoiu a precizat că şi-a anunţat deja candidatura având în vedere că, la Siret, campania electorală a fost deja începută.

„Candidatura mea a fost validată de conducerea judeţeană a PNL. Sondajul realizat a confirmat că şi la Siret se respectă trendul naţional, PNL fiind principala forţă politică, şi vreau să le mulţumesc locuitorilor oraşului pentru această încredere. De asemenea, mă bucur de susţinerea necondiţionată a preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a parlamentarilor PNL din judeţ şi de susţinerea colegilor liberali sireteni”, a spus primarul din Siret.

Adrian Popoiu a subliniat faptul că ceea ce îl califică pentru această candidatură sunt în primul rând proiectele câştigate, mai ales cele pe fonduri europene. „Unele proiecte europene sunt deja în faza de lucrări, altele în faza de licitaţie, iar un proiect este încă în faza de evaluare. La acestea se adaugă şi proiectele de infrastructură finanţate prin Grupul de Acţiune Locală, PNDL şi ANL”, a mai precizat Popoiu. El a declarat că cele 12 proiecte sunt pentru investiţii precum modernizarea infrastructurii rutiere, respectiv drumuri, piste pentru biciclişti şi trotuare, parcuri, spaţii verzi şi locuri de joacă, clădiri educaţionale, sănătate - extinderea ambulatoriu, locuinţe sociale şi de tineret, construcţia unui centru de zi, biblioteca etc.

Adrian Popoiu a mai precizat că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a garantat că va sprijini oraşul Siret în vederea asigurării cofinanţării acestor proiecte. „De asemenea, o guvernare PNL ne va permite o susţinere consistentă şi de la nivel naţional”, a încheiat Adrian Popoiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Popoiu va candida din partea PNL pentru un nou mandat de primar al oraşului Siret.
 Vizualizări articol: 1627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Adrian Popoiu va candida din partea PNL pentru un nou mandat de primar al oraşului Siret5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei