Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 ian 2020 - Anul XXV, nr. 15 (7320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Grănicești

Două persoane au ajuns la spital, în urma unui carambol dintre un tir, o autoutilitară și un autoturism

Marţi, 21 Ianuarie 2020 (20:13:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două persoane au ajuns marți seara la spital, în urma coliziunii dintre un autotren, o autoutilitară și un autoturism, pe DN 2, în zona localității Grănicești. În urma unei manevre greșite făcute de unul dintre conducătorii auto, autoturismul a intrat în coliziune cu autotrenul, în impact fiind implicată și o autoutilitară Volkswagen. Cinci perosane din cele 3 mașini au dost implicate în accident, iar în urma coliziunii o femeie a rămas încarcerată în interiorul autoturismului. Accidentul s-a petrecut după ora 18.00, la fața locului fiind solicitată intervenția unui modul de descarcerare format din autospeciala de descarcerare și două ambulanțe SMURD, în sprijinul cărora a venit și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Echipa de intervenție a reușit extragerea femeii din interiorul autoturismului și transportarea acesteia la spital, ea fiind conștientă și cooperantă. Din cele cinci persoane aflate în autovehiculele implicate în accident, doar două au avut nevoie de îngrijiri medicale, după o evaluare a medicilor de la fața locului, o a doua femeie fiind transportată și ea la spital, pentru investigații suplimentare. Polițiștii ajunși la locul accidentului au audiat martorii, i-au testat alcooscopic pe șoferii implicați și au luat probe, pentru a stabili modul în care a avut loc accidentul și cine se face vinovat de producerea lui, în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două persoane au ajuns la spital, în urma unui carambol dintre un tir, o autoutilitară și un autoturism.
 Vizualizări articol: 1811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două persoane au ajuns la spital, în urma unui carambol dintre un tir, o autoutilitară și un autoturism0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei