Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 ian 2020 - Anul XXV, nr. 15 (7320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În plină stradă

Tânăr autor al unei fapte de tâlhărie, reținut în spatele gratiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 16 ani, principalul suspect în comiterea unei fapte de tâlhărie la Câmpulung Moldovenesc, a ajuns în spatele gratiilor pentru 24 de ore și este cercetat în continuare sub control judiciar. El este acuzat că a acostat o femeie în plină stradă și i-a furat geanta, îmbrâncind-o pe victimă, care în cădere a suferit mai multe traumatisme.

Fapta a fost sesizată duminică dimineață, în jurul orei 06.15, de către paznicul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, care le-a spus polițiștilor că la ghereta sa a venit o femeie, care a povestit că i-a fost furată poșeta în apropierea spitalului.

Echipajele de poliție ajunse la fața locului au stabilit din primele verificări că femeia de 51 ani, din localitate, în timp ce se deplasa printre blocurile de pe strada Sirenei, pe o alee neiluminată, a fost acostată de un tânăr care la un moment dat i-a smuls în fugă de pe umăr poșeta în care avea un telefon și mai multe bunuri de îngrijire personală.Persoana vătămată s-a opus și nu a lăsat poșeta din mână, motiv pentru care autorul a îmbrâncit-o, aceasta căzând pe asfalt. Ea le-a povestit polițiștilor că suspectul a smuls poșeta din mâinile ei și a fugit spre strada Calea Transilvaniei.Din cercetările efectuate s-a constatat în interiorul poşetei se aflau un telefon mobil și mai multe bunuri de igienă personală, valoarea prejudiciului fiind de circa 4.000 de lei.

Polițiștii au constituit de îndată mai multe echipaje care au verificat zona, la scurt timp fiind identificat  autorul faptei, respectiv un tânăr de 16 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pe numele său fiind demarate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma audierilor și a administrării probelor, față de suspect a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava. Prezentat în cursul zilei de luni în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, procurorul de caz a luat față de inculpat măsura preventivă a controlului judiciar. În urma agresiunii, femeia a suferit leziuni ce necesită, potrivit constatărilor medico-legale preliminare, un număr de 60 – 70 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr autor al unei fapte de tâlhărie, reținut în spatele gratiilor.
 Vizualizări articol: 1315 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tânăr autor al unei fapte de tâlhărie, reținut în spatele gratiilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei