Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 ian 2020 - Anul XXV, nr. 15 (7320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Sancţiune

Societatea Servicii Comunale Rădăuţi, amendată de DSP din cauza condiţiilor de la Baia Publică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a amendat societatea Servicii Comunale Rădăuţi, după un control efectuat în urma unei sesizări care viza condiţiile de igienă de la Baia Publică, gestionate de această societate. Reclamaţia a fost făcută de rădăuţeanul Adrian Ţofei şi a fost însoţită de o înregistrare video din Baia Publică. „Multe case din Rădăuţi nu au apă curentă şi cetăţenii depind de Baia Publică, care, aşa cum reiese din imagini, e <dotată> cu duşuri într-o stare greu de descris, totul fiind ruginit, murdar, spart, extrem de vechi. Prosoape, săpun sau şampon nu se oferă şi nu există vestiare, dar există în schimb taxă de utilizare”, a reclamat Adrian Ţofei.

Inspectorii sanitari au verificat cele sesizate şi au aplicat o amendă de 6.000 de lei, din care societatea plăteşte 1.500 de lei, adică jumătate din valoarea minimă a amenzii, dacă achită într-un anumit termen, prevăzut de lege. De asemenea, are termen 30 de zile să remedieze deficienţele constatate.

Contactat, ieri, pentru un punct de vedere despre această situaţie, directorul SC Servicii Comunale SA Rădăuţi, Romeo Galan, susţine că filmarea a fost realizată într-o zonă dezafectată a Băii Comunale. „Au spart o uşă şi au intrat la etaj, unde spaţiile sunt dezafectate. În zona deschisă publicului se văruieşte lunar”, a spus acesta. Romeo Galan a afirmat că renovarea spaţiului a început imediat după controlul inspectorilor de la DSP şi constă în schimbarea faianţei, igienizare pe casa scării şi schimbarea unor corpuri de iluminat - „ce ne-au impus cei de la DSP”. El estimează că lucrările vor fi finalizate în circa două săptămâni şi vor costa aproximativ 10.000 de lei.

Potrivit acestuia, la Baia Publică nu există femeie de serviciu, singurul angajat fiind o casieră. Baia Publică este deschisă în zilele de miercuri, vineri şi sâmbătă şi are circa 100 de utilizatori/săptămână, a mai spus directorul societăţii Servicii Comunale, Romeo Galan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Societatea Servicii Comunale Rădăuţi, amendată de DSP din cauza condiţiilor de la Baia Publică.
 Vizualizări articol: 1372 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Societatea Servicii Comunale Rădăuţi, amendată de DSP din cauza condiţiilor de la Baia Publică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei