Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 ian 2020 - Anul XXV, nr. 14 (7319)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Organizare

PMP Suceava are deja candidaţi de primari în 56 de localităţi ale judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană a PMP Suceava are candidaţi de primari în 56 de localităţi ale judeţului. Preşedintele PMP Suceava, Marian Andronache, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută alături de liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, că până la data de 15 ianuarie 2020 au fost definitivate listele de candidaţi pentru Consiliile Locale din 54 de localităţi şi candidaturile de primar din 54 de localităţi. „Până în momentul de faţă au mai fost stabilite listele de candidaţi până la aproximativ 80 de localităţi ale judeţului”, a spus Marian Andronache. El a precizat că PMP Suceava are stabilit şi un candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. „Trebuie să vedem cum se vor face alegerile pentru Consiliul Judeţean. Dacă vor fi alegeri uninominale cu siguranţă avem un candidat”, a declarat Marian Andronache. Liderul PMP Suceava a precizat că în privinţa candidaturii pentru preşedinţia Consiliului Judeţean nu este vorba despre persoana sa.

 

Eugen Tomac a dat ca exemplu rezultatele PMP din municipiul Suceava de la alegerile prezidenţiale

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, preşedintele PMP, Eugen Tomac, s-a declarat convins că prin alegerea primarilor în urma a două tururi de scrutin acest partid va obţine un număr mai mare de primari. El a precizat că ţinta pentru organizaţiile PMP din Moldova este obţinerea a peste 10% la alegerile locale. „Proiectul +10% se aplică pentru toate judeţele din Moldova şi nu este imposibil de realizat acest obiectiv. Și mă bucur că există acest optimism în rândul organizaţiilor noastre, care vor ca acest obiectiv să devină realitate, şi el nu este imposibil de realizat. Aşa cum la ultimele alegeri domnul preşedinte PMP Suceava, Marian Andronache, a mobilizat toată echipa noastră, a reuşit să facă performanţă şi a obţinut chiar în municipiul Suceava un rezultat de peste 10%. Deci se poate. Și sunt convins că acest obiectiv va fi mult mai bine reflectat în rezultate după alegerile locale”, spus Eugen Tomac. El s-a declarat convins că după alegerile locale de anul acesta PMP va avea reprezentanţi în toate Consiliile Judeţene din Moldova.

Eugen Tomac a fost prezent sâmbăta trecută la Gura Humorului, acolo unde a participat, alături de alţi lideri naţionali, la Colegiul Judeţean al Partidului Mişcarea Populară Suceava, dar şi la şedinţa filialelor PMP din regiunea Nord-Est, din judeţele Iaşi, Suceava, Botoşani, Neamţ, Bacău şi Vaslui.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PMP Suceava are deja candidaţi de primari în 56 de localităţi ale judeţului.
 Vizualizări articol: 2709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 8 voturi
PMP Suceava are deja candidaţi de primari în 56 de localităţi ale judeţului2.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei