Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 303 (7304)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetaţi penal

Şoferi băuţi, dispăruţi de la locul comiterii unor evenimente rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două apeluri la 112 primite în cursul serii de vineri aduceau informaţii despre producerea unor evenimente rutiere, în urma cărora şoferii implicaţi plecaseră de la faţa locului. Investigaţiile care au urmat i-au adus în faţa poliţiştilor pe doi bărbaţi, ambii aflaţi în stare de ebrietate, care sunt acum cercetaţi penal.

Un prim caz a fost sesizat în jurul orei 22.00, când poliţiştii din Salcea au fost înştiinţaţi despre producerea unei tamponări dintre un autoturism şi o remorcă parcată, şoferul fiind deja plecat de la locul impactului. Echipajul de poliţie s-a deplasat la faţa locului, constatând că un autoturism marca VW Passat de culoare albastră, fără plăcuţele cu numerele de înmatriculare, intrase într-o remorcă parcată în afara părţii carosabile a drumului judeţean 208B, între localităţile Siminicea şi Hănţeşti. Şoferul implicat plecase de la locul impactului, fiind descoperit câteva ore mai târziu ca fiind un bărbat de 27 de ani, din comuna Siminicea. Întrucât mirosea a alcool, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul identificat a fost apoi transportat la spital, unde i s-au prelevat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei exacte. Pe numele său a fost emis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

În aceeaşi seară, în jurul orei 23.30, poliţiştii din Şcheia au fost sesizaţi despre faptul că un autoturism a intrat într-un geam de la o societate comercială din comună, după care a plecat de la locul incidentului. Poliţiştii au găsit două ochiuri de geam distruse de la tâmplăria din termopan de la demisolul clădirii. După o bucată de timp, la locul incidentului s-a prezentat un bărbat de 49 de ani, din municipiul Suceava, care a relatat că în timp ce conducea autoturismul, din cauza carosabilului umed, acesta a derapat şi a intrat cu partea dreaptă spate în geamul de la subsolul clădirii, distrugându-l. Poliţiştii au identificat şi autoturismul implicat, care era avariat la o aripă din spate, având şi o jantă îndoită. Cel care a recunoscut că se aflase la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. La rândul său, el s-a ales cu un dosar penal, pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi băuţi, dispăruţi de la locul comiterii unor evenimente rutiere.
 Vizualizări articol: 1373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şoferi băuţi, dispăruţi de la locul comiterii unor evenimente rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei