Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 303 (7304)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băut la volan

A acroşat cu maşina o vacă şi l-a rănit pe proprietarul acesteia, după care a dispărut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 22 de ani care a produs un accident, acroşând o vacă şi rănindu-l pe proprietarul acesteia, a fost identificat de poliţişti în urma căutărilor, după ce a preferat să plece de la faţa locului.

Accidentul s-a produs sâmbătă seara, înainte de ora 18.00, pe drumul judeţean 291A, în zona comunei Zamostea. Un bărbat de 47 de ani, din localitate, se deplasa pe partea dreaptă a drumului, ducând de lanţ o bovină pe care o cumpărase. La un  moment dat, din spate a venit un autoturism care a acroşat bovina. În urma impactului, vita a suferit leziuni şi s-a răsturnat peste bărbat, provocându-i traumatisme la un picior şi la o mână. După producerea accidentului conducătorul autoturismului nu a oprit, continuându-şi deplasarea de DJ 291A, în direcţia oraşului Siret. Bărbatul de 47 de ani a fost preluat de un echipaj de ambulanţă, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, aceştia au reuşit identificarea conducătorului auto care a provocat accidentul, fiind vorba de un bărbat de 22 de ani, din comuna Zamostea. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea înregistrată fiind de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital i s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea condiţiilor în care s-a produs accidentul şi stabilirea cu exactitate a vinovăţiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A acroşat cu maşina o vacă şi l-a rănit pe proprietarul acesteia, după care a dispărut.
 Vizualizări articol: 1422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A acroşat cu maşina o vacă şi l-a rănit pe proprietarul acesteia, după care a dispărut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei