Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 297 (7298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

INVESTIM PENTRU CREȘTEREA VALORII ADĂUGATE

Societatea FORESTFALT SERVICII SRL, cu sediul în Municipiul Fălticeni, strada Armatei nr.5C, Județul Suceava, specializată în prelucrarea lemnului, a implementat în perioada 12.09.2018-31.12.2019, proiectul “INVESTIM PENTRU CREȘTEREA VALORII ADĂUGATE”, cod SMIS 112565 în cadrul Programului Operaţional Regional (POR 2014-2020), Axa prioritară 2 Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Proiectul are o valoare totală de 5.750.150,31 lei, cu finanţare nerambursabilă aprobată de 2.970.360,43 lei, din care 2.524.806,36 lei prin Programul Operaţional Regional din Fondul European de Dezvoltare Regională şi 445.554,07 lei de la bugetul de stat, în baza contractului de finanţare nr.3099 din 12.09.2018, încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est în calitate de Organism Intermediar.

 

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Diversificarea producției, inclusiv extinderea capacității, prin investiții în 5 mijloace fixe de ultimă generație, 2 panouri fotovoltaice, un sistem de iluminat cu LED și un soft special pentru cubare și marcare.
  • Creșterea vizibilității și a prezenței în piață prin participarea la un târg internațional, certificarea sistemului de management al calității ISO 9001 și certificarea produselor.
  • Crearea unui nou loc de muncă din care unul va fi ocupat de o persoană din categoria persoanelor defavorizate.

Obiectivele au fost realizate în totalitate.

Rezultatele proiectului se reflectă în diversificarea și creșterii capacității de producție, cu ajutorul echipamentelor noi achiziționate.

Impactul proiectului: locul de muncă nou creat, ocupat de o persoană din categoria persoanelor defavorizate, contribuie, alături de creșterea productivității muncii începând cu al doilea an de la finalizarea implementării proiectului, la creșterea veniturilor bugetare și la un standard de viață mai bun.

 

Data începerii proiectului: 12 septembrie 2018
Data finalizării proiectului: 31 decembrie 2019
Proiectul de investiţii a fost implementat la punctul de lucru al Forestfalt Servicii SRL situat în municipiul Falticeni, aleea Combinatului nr.1, judetul Suceava
Date de contact: ARION CONSTANTIN, administrator - reprezentant legal
Tel. 0230 542550, E-mail: scforestfalt@yahoo.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European  de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului INVESTIM PENTRU CREȘTEREA VALORII ADĂUGATE.
 Vizualizări articol: 1235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
INVESTIM PENTRU CREȘTEREA VALORII ADĂUGATE0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei