Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 297 (7298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În aşteptare

Tânărul care a accidentat-o mortal pe femeia-jandarm pe trecerea de pietoni din faţa Palatului de Justiţie ar putea fi condamnat pentru omor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bogdan Florin Chetrariu, de 26 de ani, tânărul din Mitocu Dragomirnei care în noiembrie 2018 a accidentat-o mortal pe Irina Airinei, de 40 de ani, pe trecerea de pietoni din faţa Palatului de Justiţie, trebuia să-şi afle ieri pedeapsa. Judecătoria Suceava a repus cauza pe rol şi a stabilit ca la termenul din 20 ianuarie să pună în discuţie schimbarea încadrării juridice, din ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în omor şi tentativă la omor. Practic, sunt fapte pedepsite mult mai grav, ceea ce ar putea însemna ani buni de închisoare în plus.

Drama provocată de tânărul de 26 de ani este greu de descris în cuvinte. Viaţa normală a unei familii a fost dată peste cap în cel mai crunt scenariu posibil. Irina Airinei, o femeie care lucra la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava, a murit după ce a fost lovită violent pe trecerea de pietoni de maşina condusă de tânăr, în timp ce fiica sa, Larisa, se află în stare gravă, fiind îngrijită la pat de tatăl ei, Victor Maniliuc, un om aflat într-o situaţie extrem de grea şi de delicată. Între timp, fetiţa a făcut mici progrese, dar starea ei de sănătate este în continuare delicată.

Revenind la accidentul din ziua de 14 noiembrie 2018, Irina Airinei a traversat regulamentar, dinspre Palatul de Justiţie, împingând căruciorul în care se afla fiica sa. Bogdan Florin Chetrariu venea cu viteză pe sensul dinspre Policlinică şi nu a reuşit să evite impactul. Şoferul nu a frânat, încercând să evite impactul prin dreapta. Din păcate, a lovit-o în plin pe mamă, dar şi căruciorul în care era fetiţa de un an şi jumătate. Cele două au fost proiectate la mare distanţă de trecerea de pietoni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a accidentat-o mortal pe femeia-jandarm pe trecerea de pietoni din faţa Palatului de Justiţie ar putea fi condamnat pentru omor.
 Vizualizări articol: 4574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Tânărul care a accidentat-o mortal pe femeia-jandarm pe trecerea de pietoni din faţa Palatului de Justiţie ar putea fi condamnat pentru omor5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei