Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 297 (7298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Investiţii

Complexul „La Stejari Residence” prinde contur şi se extinde rapid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai noi şi moderne zone rezidenţiale din municipiul Suceava prinde contur şi se extinde cu rapiditate. „La Stejari Residence” este un proiect 100% local, iniţiat de firma Vivat Construct şi propune clienţilor lucrări de înaltă calitate şi cu materialele cele mai bune.

Până acum a fost finalizat primul tronson de imobile, care cuprinde 60 de apartamente cu câte 2 şi 3 camere. Toate apartamentele au fost deja vândute, astfel încât dezvoltatorul imobiliar a trecut la următorul pas, respectiv construcţia celui de-al doilea tronson al proiectului. Acesta presupune imobile cu câte opt apartamente. Imobilele cu 2 camere este în două variante, fie cu suprafaţa de 52,35 mp, fie cu suprafaţa de 64 mp, iar cele cu 3 camere vor avea o suprafaţă de 76,7 mp. Mai trebuie spus că fiecare apartament are balcon şi va avea asigurat un loc de parcare.

Imobilele pot fi achiziţionate la preţul de 900 de euro/mp, iar cei care doresc să devină proprietari ai unui astfel de apartament pot plăti în rate direct la dezvoltator, după achitarea unui avans de minim 30% din preţul total.

În paralel, a început construcţia a patru duplexuri în care vor locui opt familii, iar în primăvară vor demara lucrările la blocurile tip vilă. Este vorba de şase astfel de imobile, cu câte patru apartamente cu 3 camere, două la parter şi două la etaj, suprafaţa fiind de 76,51 mp. Trebuie spus că pentru cei care vor locui la parter la blocurile tip vilă va exista şi un spaţiu verde cu o suprafaţă de 50 mp.

Complexul „La Stejari Residence” are asigurată paza 24 de ore din 24, are barieră de acces doar pentru riverani şi iluminat stradal.

În final, zona care se întinde pe o suprafaţă de 4,7 hectare va avea circa 300 de apartamente, iar dezvoltatorul doreşte să ridice aici şi spaţii comerciale, precum şi o grădiniţă.

 

Detalii tehnice ale construcţiilor

La construcţia imobilelor, dar şi pentru cele care sunt în proiect, s-au folosit şi se vor utiliza materiale de cea mai bună calitate. Apartamentele sunt construite cu planşee ceramice din sistem Poroterm, în timp ce pereţii interiori despărţitori sunt ridicaţi din cărămidă Brickstone BKS 500x140x238.

Fiecare apartament este dotat cu centrală proprie pe gaz, iar încălzirea se realizează prin calorifere. Circuitul electric este creat din cabluri din cupru liţat, doze modulare Biticcino, legătura în doze fiind realizată din conectori tip cleme Wago. Tâmplăria PVC este amplasată în aşa fel încât apartamentele să beneficieze de cât mai multă lumină naturală, totodată oferind izolaţie termică-fonică de înaltă calitate, fiind folosite profile cu sticlă tripan-privacy, cu o garanţie de cinci ani. Casă scării este construită din granit şi cuarţ, fără a se face rabat la calitate.

Relații suplimentare la telefon 0747-225.000.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Complexul „La Stejari Residence” prinde contur şi se extinde rapid.
 Vizualizări articol: 4044 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Complexul „La Stejari Residence” prinde contur şi se extinde rapid2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei