Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 297 (7298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Economic

Nicolae Troaşe a fost reales preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri Nicolae Troaşe a fost reales în funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava. Alegerile pentru noul colegiu de conducere al CCI Suceava pentru următorii patru ani au avut loc ieri, în cadrul Adunării Generale a Membrilor. În urma votului secret, preşedinte al CCI Suceava a fost reales Nicolae Troaşe, acţionar principal al grupului de firme Calcarul din Pojorâta. De asemenea, potrivit statutului, CCI Suceava va avea patru vicepreşedinţi, în aceste funcţii fiind aleşi Vasile Armenean, Mihai Cernişov, Robert Marian Croitor şi Ştefan Groza.

După alegeri, noua echipă de conducere a Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava şi-a exprimat convingerea că va rămâne, şi în continuare, principala organizaţie reprezentativă a mediului de afaceri din Bucovina şi că împreună vor fi identificate şi dezvoltate proiecte comune în sprijinul comunităţii de afaceri. 

CCI Suceava a transmis că Adunarea Generală a fost statutar convocată, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava înregistrând un număr de 298 de membri cu drept de vot.

În cadrul şedinţei a fost prezentat şi aprobat Raportul de Activitate al preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava pentru mandatul 2015 – 2019. Şedinţa a continuat cu analizarea activităţilor desfăşurate din 2015 până în prezent, a rezultatelor organizaţiei, precum derularea unui număr de patru proiecte cu finanţare europeană în care Camera de Comerţ şi Industrie Suceava este beneficiar sau partener. „Unul dintre elementele de referinţă îl constituie şi faptul că din analiza comparativă a indicatorilor Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, numărul de angajaţi, cifra de afaceri, numărul de membri, la nivel naţional, aceasta se poziţionează între primele 10 camere judeţene”, a transmis CCI Suceava. De asemenea, în cadrul şedinţei a fost evidenţiată preocuparea permanentă în ceea ce priveşte implementarea de proiecte cu finanţare europeană care are ca rezultat final beneficiul direct al firmelor sucevene, în special cele în care această organizaţie este eligibilă, respectiv cele de formare profesională, stagii de practică ale studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor în cadrul companiilor, dar şi finanţări directe de start-up-uri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolae Troaşe a fost reales preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava.
 Vizualizări articol: 2277 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Nicolae Troaşe a fost reales preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei