Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 295 (7296)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Furt

Hoţ filmat în timp ce fura instalaţii luminoase pentru Crăciun de la blocurile noi de la Nordic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr a furat în jur de 100 de metri liniari de cablu – instalaţii luminoase pentru Crăciun - care era amplasat în zona blocurilor noi de la Nordic, în municipiul Suceava. Furtul a fost comis săptămâna trecută, în noaptea de 11 spre 12 decembrie, în jurul orei 1.30.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, dar şi de un locatar, care a filmat din apartament, se vede cum individul taie instalaţiile, le trage şi le rulează pe braţe. Acesta se caţără pe ziduri şi acţionează calm şi nestingherit de nimeni.

Investitorul imobiliar Vasilică Puşcaşu, păgubitul din acest caz, ne-a relatat că alături de principalul autor pe imagini mai apar încă două fete în pantaloni scurţi, care îi dau o mână de ajutor, însă apoi dispar. Hoţul a revenit la locul faptei după ce iniţial plecase, căutând ceva printre maşini. Deşi hoţul a stat în zonă peste o oră şi a fost şi filmat de un martor, acesta din urmă nu s-a gândit să sune la 112 şi să sesizeze poliţia. Acesta din urmă i-a spus lui Vasilică Puşcaşu că a crezut iniţial că este vorba de un angajat de-al său.

Cazul a fost sesizat a doua zi dimineaţă la Poliţia municipiului Suceava, însă judiciariştii poliţiei nu au dat încă nici un semn că ar avea de gând să se ocupe serios de caz.

Mai ales că există şi imagini în care se disting ceva semnalmente ale autorului, acesta ar putea fi depistat dacă un judiciarist care cunoaşte fenomenul şi autorii pretabili în astfel de cazuri s-ar implica. Şi sucevenii care văd imaginile pot oferi informaţii importante. 

Păgubitul a constatat că hoţul a sustras în jur de o sută de metri de cablu, estimând prejudiciul la 500 de lei. Pentru a nu le strica bucuria copiilor din zonă, care imediat au întrebat de ce nu mai sunt instalaţiile luminoase, investitorul a adus în loc altele, care speră că nu vor avea parte de aceeaşi soartă. 

Imaginile care surprind furtul pot fi urmărite pe site-ul cotidianului nostru, ataşate la acest material.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţ filmat în timp ce fura instalaţii luminoase pentru Crăciun de la blocurile noi de la Nordic.
 Vizualizări articol: 3250 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţ filmat în timp ce fura instalaţii luminoase pentru Crăciun de la blocurile noi de la Nordic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei