Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 295 (7296)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

În premieră

Gustul italian al pastelor proaspete, oferit sucevenilor de firma ”Pasta Buonissima”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apărută de curând în domeniul gastronomic al pieţei sucevene, firma ”Pasta Buonissima” îşi propune să ofere cumpărătorilor paste proaspete şi de calitate, după reţete italieneşti originale. Firma deschisă în cartierul Zamca prepară în laboratorul propriu paste consacrate, precum tagliatelle, ravioli cu diferite umpluturi, foi de lasagna sau lasagna gata preparată, tăiţei de casă, produse proaspete care constituie o noutate pe piaţa autohtonă. Spre deosebire de oferta existentă pe piaţa supermarketurilor din România, ”Pasta Buonissima” şi-a propus să ofere produse proaspete, confecţionate din ingrediente originale italiene, a căror umplutură este completată de produse de calitate oferite de piaţa românească.

În magazinul deschis pe strada Ion Neculce, la numărul 5A, familia Tcaciuc şi-a propus să pună la dispoziţia clienţilor experienţa acumulată în prepararea pastelor italieneşti în anii petrecuţi în ”Ţara Pastelor”. Toate produsele oferite sunt fasonate pe utilaje italiene de ultimă generaţie în propriul laborator şi oferite în stare proaspătă spre comercializare, cu un gust deosebit dat de ingredientele folosite.

 

Ingrediente italiene şi reţetele creează gustul unic al pastelor

De o mare importanţă este făina folosită la prepararea pastelor, care este o făină de Semola, adusă  special din Italia. Această făină de culoare gălbuie şi cu un aspect grişat e caracterizată, în afara gustului deosebit, prin beneficiile aduse organismului, cele mai importante fiind cele legate de prevenirea bolilor cardio-vasculare. Din acest ingredient valoros iau formă tagliatellele, foile de lasagna, tăiţeii şi îndrăgitele ravioli cu spanac, cu carne şi cu ricotta, un amestec italian din brânzeturi de calitate. Gama de ravioli e completată de cele cu brânză dulce sau sărată, cu ciuperci de post sau cu spanac de post. La produsul lasagna preparat în laboratorul firmei ”Pasta Bounissima” se foloseşte sos alb bechamel, un strat de sos de carne ragu realizat după o reţetă italiană originală, produsul final fiind vândut în stare semipreparată, în tăviţe gata de pus la cuptor. Carnea de porc pentru ravioli şi lasagna este de provenienţă românească, proaspătă, pregătită timp de ore întregi în laborator. Toate produsele pot fi cumpărate în stare proaspătă, cu un termen de valabilitate de 4 zile, pe lângă acestea magazinul firmei oferind şi sosuri originale italiene precum pesto, un sos realizat din frunze de busuioc proaspete cu ulei de măsline şi brânză de calitate în interior, care se adaugă la tagliatellele proaspăt fierte. Alături de sosurile ce pot fi recomandate spre a fi asortate fiecărui tip de paste, amestecul de brânzeturi de calitate Grana Padano fac deliciul consumului pastelor cumpărate din magazin. Tagliatellele sunt comercializate la preţul de 12 lei /kg, pastele ravioli au preţuri cuprinse între 25 şi 28 lei/kg, în funcţie de umplutură, lasagna proaspătă la tavă se comercializează cu 30 lei/bucata, iar tăiţeii de casă şi fideaua proaspete la preţul de 12 lei/kg. Comenzile sunt preluate la telefon 0746 626083, la valori de peste 50 de lei fiind livrate la domiciliu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gustul italian al pastelor proaspete, oferit sucevenilor de firma ”Pasta Buonissima”.
 Vizualizări articol: 3500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Gustul italian al pastelor proaspete, oferit sucevenilor de firma ”Pasta Buonissima”4.058

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei