Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 281 (7282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident

Femeie rănită grav de o mașină scăpată de sub control într-o curbă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 55 de ani, din comuna Crucea, a ajuns la Spitalul Județean Suceava cu leziuni grave după ce a fost lovită de o mașină în timp ce se deplasa pe marginea drumului. Accidentul s-a produs joi dimineață, în jurul orei 9.50, pe DN 17B, pe raza comunei Crucea.

Din cercetările preliminare ale polițiștilor rezultă că un șofer în vârstă de 68 de ani, din Bistrița-Năsăud, aflat la volanul unui Renault, cu care se deplasa dinspre Vatra Dornei către Broșteni, nu a adapta viteza într-o curbă la dreapta, pierzând controlul asupra direcției de deplasare. Mașina scăpată de sub control a acroșat-o pe localnica Valentina D., care circula pe partea stângă a drumului, având în vedere direcția mașinii.

Victima a fost transportată inițial la Spitalul Municipal Vatra Dornei, de unde a fost transferată la Spitalul Județean Suceava.  Femeia a fost diagnosticată preliminar cu contuzie toraco-abdominală, contuzie de șold drept și fractură de braț drept, fiind internată pe secția de Ortopedie.

Șoferul implicat în accident a fost testat cu etilotetsul, rezultând că nu era băut.

Tot joi dimineață, în jur de 7.40, pe strada Putnei din Rădăuți, la trecerea de pietoni din dreptul Colegiului ”Andronic Motrescu”, un elevi în vârstă de 15 ani a fost acroșat de o mașină, în timp ce se afla pe locul marcat. La volan era un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Milișăuți, care avea direcția de deplasare dinspre Horodnic de Jos spre centrul municipiului Rădăuți și care, rezultă din cercetările poliției, nu a acordat prioritate minorului angajat în traversare pe trecerea cu indicator și marcaj. Din fericire, minorul nu a fost rănit grav, precizează Poliția. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie rănită grav de o mașină scăpată de sub control într-o curbă.
 Vizualizări articol: 1853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Femeie rănită grav de o mașină scăpată de sub control într-o curbă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei