Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 281 (7282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fugar

Urmărire după un șofer înregistrat cu 123 de km/h în localitate. Tânărul avea permisul suspendat tot pentru viteză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism, s-a angajat în urmărire cu un echipaj de poliție care i-a făcut semnal să tragă pe dreapta, după ce radarul îl înregistrase cu viteza de 123 de kilometri la oră în localitate. După ce au reușit să-l prindă, polițiștii au constatat că tânărul respectiv avea permisul suspendat pentru 90 de zile, tot pentru depășirea limitei legale de viteză.

Joi seară, în jurul orei 19.00, un echipaj de la Compartimentul Rutier Rădăuți acționa cu aparatul radar pe raza comunei Horodnic de Sus, pe DN 2E, și a înregistrat un Audi A 6 care rula cu 123 de km/h, în zonă limitată la 50 de km/h.

Șoferul a ignorat semnalul de oprire, îndreptându-se spre Rădăuți. Polițiștii din echipaj le-au solicitat sprijinul colegilor angrenați în acțiune în alte zone, un echipaj de la Secția Marginea reperând mașina. Polițiștii veniți în ajutor au reușit să blocheze la un moment dat autoturismul Audi A6. S-a intervenit în forță, tânărul de la volan fiind imobilizat și încătușat.

S-a stabilit că la volan s-a aflat Costel C., în vârstă de 22 de ani, din Voitinel, care a prezentat pentru control o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.  Verificările din bazele de date au indicat că același tânăr are permisul suspendat de la finele lunii octombrie, tot pentru viteză excesivă. Așadar, viteza este deja o „boală grea” pentru acest tânăr, una care  poate duce însă la tragedii în trafic. 

Tânărul a încasat amenzi care totalizează aproape 3500 de lei după episodul de joi seară și s-a ales și cu dosar penal, pentru conducere fără permis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărire după un șofer înregistrat cu 123 de km/h în localitate. Tânărul avea permisul suspendat tot pentru viteză.
 Vizualizări articol: 2207 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Urmărire după un șofer înregistrat cu 123 de km/h în localitate. Tânărul avea permisul suspendat tot pentru viteză5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei