Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 281 (7282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Botoșani

Sucevean reținut pentru profanarea unui mormânt „din dragoste”

O răzbunare cu hărţuire şi profanare de morminte l-a trimis în spatele gratiilor pe un sucevean în vârstă de 42 de ani. Ridicat de poliţişti, individul a fost reţinut pentru 24 de ore şi riscă să ajungă în faţa magistraţilor. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani, faptele s-ar fi petrecut în urmă cu aproape două luni, mai exact în perioada 18-19 septembrie, când, pentru a se răzbuna după o trădare în dragoste, bărbatul ar fi sustras mai multe elemente decorative de pe mormântul soţului unei botoşănence, dintr-un cimitir din municipiului Botoşani, după care a distrus mai mulţi piloni din care era confecţionat mormântul, iar mai apoi a lăsat pe locul de veci mai multe bilete având conţinut cu tentă sexuală la adresa femeii.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor, iar investigaţiile s-au prelungit până miercuri, când anchetatorii au descins la locuinţa suceveanului şi au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară emis de către Judecătoria Botoşani.

„Cu ocazia percheziţiei, la locaţia vizată au fost identificate mai multe bunuri şi înscrisuri care interesează cauza, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, hărţuire şi profanare de morminte sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se propună o soluţie procedurală.

Sebastian Gheorghiu – Monitorul de Botoșani

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean reținut pentru profanarea unui mormânt „din dragoste”.
 Vizualizări articol: 2157 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevean reținut pentru profanarea unui mormânt „din dragoste”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei