Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 281 (7282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De Ziua Persoanelor cu Dizabilități

„Deschide Ochii! Deschide Inima!”, ediția a XIV-a, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava (DGASPC) Suceava organizează marți, 3 decembrie, de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, la Iulius Mall Suceava, începând cu ora 13.00, evenimentul „Deschide Ochii! Deschide Inima!”, ediția a XIV-a. Lamanifestare vor participa copii și persoane adulte cu dizabilități din cadrul centrelor de plasament, din cadrul centrelor de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică din structura DGASPC Suceava, dar și din cadrul centrelor private, precum și de la Spitalul de Psihiatrie Siret. În cadrul acestei acțiunii, vedetele vor fi, în principal, persoanele cu dizabilități, care vor suține un spectacol. Ca în fiecare an, va fi organizată și o expoziție cu vânzare care cuprindeproduse realizate de beneficiarii serviciilor sociale.

Ziua de 3 decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, are ca obiectiv promovarea înțelegerii de către opinia publică a problemelor cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi și susținerea demnității, a drepturilor și a bunăstării acestora. Este o ocazie pentru o schimbare de atitudine față de aceste persoane, prin eliminarea barierelor în ceea ce privește implicarea lor în diverse sfere de activitate. Persoanele cu dizabilitățivor demonstra ceea ce a afirmat celebrul Robert M. Hensel, el însuși avândo dizabilitate: „Singura parte care mă defineşte din cuvântul dizabilitate sunt ultimele 9 litere, abilitate”. Mesajul organizatorilor suceveni ai acțiunii de pe 3 decembrie este:„Să recunoaștem abilitatea din orice dizabilitate!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Deschide Ochii! Deschide Inima!”, ediția a XIV-a, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Deschide Ochii! Deschide Inima!”, ediția a XIV-a, la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei