Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 276 (7277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Impact violent

Un tânăr fără permis a rupt cu maşina un stâlp de beton şi a ajuns în stare gravă la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Impact violent între un autoturism şi un stâlp de iluminat din beton. Accidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Fundu Moldovei, în jurul orei 5.00. Un autoturism marca Jeep, cu volan pe partea dreaptă, care circula dinspre Breaza spre Pojorâta, nu a mai putut fi ţinut sub control de şofer şi a lovit cu putere un stâlp de beton, pe care l-a rupt efectiv. Şoferul, un anume Gabriel Timu, de 18 ani, din Fundu Moldovei, a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii şi a putut fi scos abia după intervenţia echipajelor de descarcerare.

Din cauza leziunilor grave pe care le avea, şoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest pentru a-i fi stabilită alcoolemia, dar după verificarea în baza de date s-a constatat că nu posedă permis de conducere de nici un fel. Răni au suferit şi ceilalţi doi amici din maşina condusă de Gabriel Timu, unul de 18 ani şi celălalt de 17 ani, ambii din Pojorâta.

Toate cele trei persoane au fost transportate la Centrul de Primire Urgenţe (CPU) Câmpulung Moldovenesc. La faţa locului au intervenit modulul SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Suceava.

Din primele date ale anchetei reiese că accidentul s-a produs ca urmare a faptului că şoferul fără experienţă şi fără permis circula cu viteză foarte mare. De asemenea, poliţiştii nu exclud ca acesta să fi consumat şi băuturi alcoolice înainte de a pleca la drum cu maşina. Ancheta aflată în derulare va stabili cu precizie aceste amănunte, iar între timp medicii fac toate eforturile pentru a le acorda celor trei tineri cel mai adecvat tratament.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr fără permis a rupt cu maşina un stâlp de beton şi a ajuns în stare gravă la spital.
 Vizualizări articol: 1666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr fără permis a rupt cu maşina un stâlp de beton şi a ajuns în stare gravă la spital0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei