Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 276 (7277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Scrutin

Rezultatele finale ale alegerilor prezidenţiale în fiecare localitate a judeţului Suceava. PNL şi Klaus Iohannis au câştigat detaşat în faţa PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi PNL Suceava au câştigat detaşat alegerile din judeţul Suceava. Potrivit numărătorii paralele a liberalilor suceveni, Klaus Iohannis a obţinut 61,38% (163.283 de voturi), în timp ce candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a înregistrat un rezultat de 38,62%, adică 102.729 de voturi. Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat duminică noapte că liberalii au câştigat alegerile prezidenţiale în 93 din cele 114 localităţi ale judeţului.

Flutur a evidenţiat victoria obţinută la Fălticeni, unde Klaus Iohannis şi PNL au obţinut 53,16% din voturi. „Am câştigat în plus faţă de primul tur circa 61.000 de voturi. Klaus Iohannis a câştigat 93 de localităţi din judeţul Suceava şi PSD în 21 de localităţi. Asta e important să se ştie. Printre marile surprize pe care vreau să le anunţ este câştigarea municipiului Fălticeni. O surpriză foarte mare”, a spus Flutur.

Pe primele locuri în judeţul Suceava ca procente pentru Klaus Iohannis s-au clasat Capu Câmpului - 83,86%, Mănăstirea Humorului – 81,37%, Sadova – 77,49% Cajvana – 76,81%, Ipoteşti – 76,03%, Moldoviţa - 75,80%, Rădăşeni – 75,49%, Păltinoasa – 75,22%, Vatra Moldoviţei – 73,59%, Cârlibaba – 73,53%, Horodnic de Sus – 73,47%, Vama – 72,41%, Dărmăneşti – 72,24% sau Adâncata – 72,08%.

Gheorghe Flutur a spus că PNL a câştigat alegerile în toate municipiile din judeţ. El a arătat că la oraşe, singurul pierdut a fost Solca, unde candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a obţinut cu un vot mai mult decât Klaus Iohannis. „Se poate observa că o figură foarte bună a făcut şi municipiul Suceava şi vreau să îi felicit, aproape 65%. Un scor foarte bun pentru Klaus Iohannis”, a declarat liderul PNL Suceava. El a menţionat că la alegerile de ieri se poate observa un progres mare, în judeţul Suceava, pentru Klaus Iohannis şi PNL faţă de primul tur. „Sigur mă uit în judeţele din Ardeal, unde Sibiul are 85%, 82% are Cluj. Îi felicit pe colegii noştri. Noi am lucrat în alte condiţii decât ei. Aici, în zona noastră, nu se pot compara lucrurile. Însă trebuie să recunoaştem. Judeţele care au avut un procent mare USR în primul tur au avut un avantaj pentru Klaus Iohannis acum. Noi nu am avut USR, am avut un PSD relativ puternic. Cred că ne-am făcut datoria şi suntem la un scor absolut onorabil, pentru care le mulţumesc sucevenilor”, a declarat Gheorghe Flutur. Printre localităţile câştigate de PSD şi Viorica Dăncilă se numără Ciprian Porumbescu, Zamostea, Voitinel, Dolheşti, Drăguşeni, Forăşti, Slatina, Berchişeşti, Baia, Râşca, Crucea sau Cornu Luncii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultatele finale ale alegerilor prezidenţiale în fiecare localitate a judeţului Suceava. PNL şi Klaus Iohannis au câştigat detaşat în faţa PSD.
 Vizualizări articol: 7389 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Rezultatele finale ale alegerilor prezidenţiale în fiecare localitate a judeţului Suceava. PNL şi Klaus Iohannis au câştigat detaşat în faţa PSD3.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei