Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 276 (7277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Service Glassgsm Suceava revoluționează tehnicile de reparații ale iPhone-urilor

În prezent, un smartphone este absolut necesar pentru îndeplinirea activităților zilnice. Dacă ne gândim la noile aplicații bancare, nici nu este nevoie de purtarea portofelului deoarece wallet-urile virtuale sunt la îndemână. În acest sens, oamenii au început să își orienteze atenția asupra funcției NFC atunci când achiziționează un nou gadget smart.

Smartphone-urile de la Apple au devenit populare datorită sistemului sigur și a habitatului pe care îl oferă. Astfel, acestea se conectează ușor la orice alt dispozitiv Apple. Rezolvarea task-urilor din domeniul business au devenit din ce în ce mai ușor de îndeplinit. Chiar dacă tehnologia vine în ajutor, integrarea tuturor componentelor de ultimă generație presupune un design compact. În plus, partea estetică nu este lăsată în urmă.

 

Ce reparații sunt necesare pentru iPhone-uri?

Este cunoscut faptul că iPhone-urile se diferențiază de alte modele de pe piață prin design-ul rafinat redat de sticla de pe spate. Fiecare avantaj vine la pachet cu unele responsabilități. O problemă frecventă ce necesită servicii de reparații se referă în principal la spargerea sticlei, atât a display-ului, cât și a carcasei.

Este cunoscut deja faptul că Apple utilizează componente speciale dedicate fiecărui model în parte. Mai mult decât atât, sistemul de operare, dar și aplicațiile sunt optimizate doar pentru modelele furnizate de acest gigant al tehnologiei. Prin urmare, atât în cazul soft-ului, cât și a hardware-ului este nevoie de o atenție sporită atunci când sunt necesare modificări.

 

Reparații automatizate a iPhone-urilor la Glassgsm

În principiu, serviciile de reparații pentru telefoane se doresc a fi eficiente. În plus, funcționarea smartphone-ului trebuie să fie ireproșabilă. Odată cu apariția frecventă a necesității de a repara ecranele defecte și carcasele sparte s-au dezvoltat pe piață o varietate de centre care promit servicii profesionale de reparații.

Pentru ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor, cei interesați trebuie să își orienteze atenția spre centre care și-au păstrat renumele pe piață ani la rând. Glassgsm este pentru suceveni un punct de reper, pentru persoanele care au nevoie de reparații ce vizează smartphone-urile Samsung, iPhone, Huawei, etc. Serviciile profesionale și calitatea lucrărilor dovedită cu fiecare reparație a determinat o extindere a business-ului și în mediul online.

 

Noul dispozitiv ce creste acuratețea reparațiilor

Service-ul Glassgsm ce are sediul în Suceava este recunoscut de public atât pentru calitatea serviciilor de reparații oferite, cât și pentru stocul de piese originale disponibile pentru fiecare model. În cazul iPhone-urilor, acest lucru este absolut necesar mai ales când vorbim de structura închisă și complexă a firmei Apple.

Mai nou, la Glassgsm, cei interesați să își schimbe sticla de pe spate a modelului de iPhone preferat trebuie să știe, că această lucrare este efectuată cu maximă precizie de către un aparat de ultimă generație. Setările dispozitivului permit schimbarea sticlei de pe spate pentru diverse modele de iPhone de la modelul 8 până în prezent. Astfel, reparațiile sunt automatizate pentru iPhone-uri 8, 8 plus, XS, X, X Max și bineînțeles pentru cele care sunt atracții ale momentului - iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max.

Această nouă tehnică de reparație este în pas cu tehnologia implementată în ultimele modele de iPhone, astfel încât rezultatele întrec așteptările utilizatorilor. Avantajele sunt evidente. Timpul alocat lucrării este unul scurt, iar acuratețea mașinăriei permite efectuarea reparațiilor în detaliu.

Mai multe informații despre noua achiziție ce revoluționează tehnicile de reparații ale iPhone-urilor, dar și alte servicii propuse de cei de la Glassgsm, cei interesați sunt invitați să viziteze service-ul în Suceava sau să acceseze pagina oficială Glassgsm.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Service Glassgsm Suceava revoluționează tehnicile de reparații ale iPhone-urilor.
 Vizualizări articol: 1750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Service Glassgsm Suceava revoluționează tehnicile de reparații ale iPhone-urilor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei