Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 245 (7246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Maricela Cobuz consideră că preşedintele Iohannis este vinovat de blocajul în organizarea examenului de rezidenţiat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Maricela Cobuz a declarat că România se află astăzi într-o situaţie fără precedent, în care nu se poate organiza examenul de rezidenţiat, din cauza blocajului venit din partea preşedintelui Klaus Iohannis în a numi un ministru al Educaţiei. Maricela Cobuz a spus că lipsa unui ministru al Educaţiei a dus la amânarea examenului de rezidenţiat, de pe data de 17 noiembrie pe data de 8 decembrie 2019, în condiţiile în care era necesară semnarea mai multor ordine de ministru în acest sens.  „Fără a avea votul de încredere în Parlament, Ludovic Orban a anunţat deja că nu i se parte important examenul de rezidenţiat şi ia în vedere ca pe viitor să fie eliminat. Dumnealui consideră că studenţii de la medicină sunt deja formaţi din timpul facultăţii pentru a deveni medici, iar examenul este unul inutil. Pe lângă toate acestea, contrar celor spuse de el, Ludovic Orban aduce critici propagandiste la adresa actualului ministru al Sănătăţii, doamna Sorina Pintea, pentru că nu a organizat la timp examenul de rezidenţiat. Toate aceste afirmaţii sunt doar pentru a câştiga capital electoral. Pe baza unor afirmaţii demagogice, aşa cum au ştiut să o facă întotdeauna, au criticat şi au divizat populaţia României în detrimentul obţinerii de putere”, a declarat Maricela Cobuz. Ea a subliniat faptul că deja se poate observa incompetenţa de care dă dovadă viitorul guvern condus de PNL, deoarece Ludovic Orban, prim-ministru desemnat, nu îşi aduce aminte de faptul că însuşi candidatul lor la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a fost cel care a blocat examenul de rezidenţiat. „Mai mult decât atât, persoana în cauză nu cunoaşte legislaţia din domeniul sănătăţii şi care sunt procedurile de stabilire a numărului de locuri scoase la concurs pentru examenul de rezidenţiat”, a precizat Maricela Cobuz, care a mai adăugat că PSD a guvernat pentru români şi pentru România, astfel încât ţara noastră să aibă un sistem de sănătate performant şi medici bine pregătiţi, la fel ca în celelalte state membre UE.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maricela Cobuz consideră că preşedintele Iohannis este vinovat de blocajul în organizarea examenului de rezidenţiat.
 Vizualizări articol: 1761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Maricela Cobuz consideră că preşedintele Iohannis este vinovat de blocajul în organizarea examenului de rezidenţiat1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei