Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 229 (7230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Joi, 3 octombrie

„Blana con Dios. Starea 23. Oameni SH’OU”, proiect muzical marca Sergiu Corbu Bondor, la Biblioteca Bucovinei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În Sala de Artă „Elena Greculesi” a Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera” din municipiul Suceava se va desfășura joi, 3 octombrie 2019, începând cu ora 15.23, proiectul muzical gândit de Sergiu Corbu Bondor și Luiza Mitu intitulat „Blana con Dios. Starea 23. Oameni SH’OU”.

Este vorba despre un nou „concept Corbu”, pe parcursul căruia drâmba, cavalul, vioara, chitara, incantaţiile, povestea şi visul se succed într-un vârtej ce are propria logică, gândit până în cel mai mic amănunt, menit să creeze pentru fiecare ascultător în parte acea Stare 23.

Segiu Corbu Bondor afirmă despre conceptul care va fi pus în scenă la Biblioteca Bucovinei că este un mod personal de a fi mai aproape de publicul-spectator, de oameni, spații și situații, și nu oricum, ci fără inhibiții și prejudecăți vizavi de actul artistic. Artistul este inițiatorul proiectului muzical „Corbu”. Este cunoscut în lumea muzicală pentru formația de punk acustic folcloric medieval AD HOC.

A urcat pe scene naționale și internaționale, performând la vioară, împreună și alături de nume precum Phoenix, Celelate Cuvinte, Dirty Shirt, Hara, Farfarello, Haggard, Gabriela Cilmi, Macy Gray, Guano Apes. Este absolvent al Universității din Oradea cu specializarea în pedagogie muzicală și interpretare vioară, instrumentul care l-a consacrat, de altfel. Iar ca instrumente secundare: chitara, mandolina, fluierul, cavalul și drâmba.

 „Cu această ocazie sunt invitați la Biblioteca Bucovinei toți cei care sunt iubitori de autentic în materie de muzică și nu numai. Cu siguranță că Starea 23 ne va seduce, introducându-ne în lumea de o poeticitate rară a artei veritabile”, anunță organizatorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Blana con Dios. Starea 23. Oameni SH’OU”, proiect muzical marca Sergiu Corbu Bondor, la Biblioteca Bucovinei.
 Vizualizări articol: 1343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Blana con Dios. Starea 23. Oameni SH’OU”, proiect muzical marca Sergiu Corbu Bondor, la Biblioteca Bucovinei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei