Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 229 (7230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Capăt de drum

Profesoara Valerica Vasilica Maxim a murit în urma unui accident casnic stupid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Profesoara de fizică Valerica Vasilica Maxim, în vârstă de 60 de ani, care activa la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava, a murit sâmbătă dimineaţă în urma unui stupid accident casnic. Incidentul care a dus la acest eveniment nefericit s-a petrecut în localitatea Pocoleni. Iniţial, soţul profesoarei a precizat că are suspiciuni cu privire la cauza morţii şi că bănuieşte că aceasta ar fi surprins pe cineva în casă şi a fost împinsă într-un beci, unde a suferit mai multe leziuni, care în final au dus la deces.

Totuşi, reprezentanţii IPJ Suceava spun că nu există suspiciuni privind cauza decesului. Mai exact, în acea dimineaţă, un vecin i-a sunat pe soţii Maxim şi i-a rugat să meargă la el acasă pentru a verifica dacă nu a uitat aragazul deschis.

„Proprietarul bănuiește că decedata a greșit ușa de acces în bucătărie, care este pe același hol cu beciul, și a căzut involuntar pe scările acestuia, din cauza întunericului de pe hol și din necunoașterea configurației locuinței respective”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Medicii legişti spun că decesul s-a produs datorită „insuficienței cardio – respiratorii acute consecutivă hematomului subdural cu contuzii și dilacerări cerebrale survenite în cadrul unui traumatism cranio-cerebral cu fractură complexă craniană”. De asemenea, medicul legist nu a exclus ca acel traumatism să se fi produs prin lovire cu sau de corpuri dure proeminente cu impact frontal parietal dreapta, posibil prin cădere pe scări.

Colegii de la unitatea de învăţământ unde preda Valerica Vasilica Maxim au rămas şocaţi de această veste şi au postat un mesaj de adio pe contul de socializare al instituţiei.

„Colegiul Economic <Dimitrie Cantemir> Suceava regretă moartea fulgerătoare a doamnei Valerica Maxim, profesor de fizică. Amintim, în aceste clipe de tristețe profundă, că doamna profesor Valerica Maxim a fost un dascăl devotat, ce și-a înțeles cu adevărat misiunea de a crește generații de tineri valoroși. Vom păstra întotdeauna în sufletele noastre amintirea bunătății, bucuriei de a trăi, a corectitudinii și loialității sale. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, este mesajul colegilor de şcoală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesoara Valerica Vasilica Maxim a murit în urma unui accident casnic stupid.
 Vizualizări articol: 23150 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Profesoara Valerica Vasilica Maxim a murit în urma unui accident casnic stupid2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei