Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 229 (7230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Primarul Tatar şi-a prezentat bilanţul de activitate de la începutul mandatului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, şi-a prezentat, ieri, într-o conferinţă de presă, bilanţul de activitate de la începutul mandatului său din fruntea executivului local. Tatar a afirmat că de la mijlocul anului 2016 au fost realizate şi extinse reţele de apă şi canalizare, au fost reabilitate mai multe secţii ale Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosmin şi Damian”, a fost dat în folosinţă un bloc ANL pentru medicii rezidenţi şi au fost amenajate mai multe locuri de joacă pentru copii. Șeful executivului rădăuţean a mai arătat că au fost asfaltaţi 17 kilometri de străzi, au fost amenajate parcări de reşedinţă şi trotuare, şi că recent au fost reluate lucrările de la şcoala din cartierul Obor, unitate de învăţământ care va fi finalizată anul viitor. La capitolul realizări din anul 2016, primarul rădăuţean a exemplificat cu blocul social din strada 1 Mai, apoi cu blocul medicilor rezidenţi şi cel ANL din Calea Bucovinei, cu amenajări de staţii pentru transportul public de călători pe străzile Gării, Călăraşi şi Bogdan Vodă. Tot atunci au fost amenajate parcări de reşedinţă pe strada Mihai Viteazul şi mai multe locuri de parcare. În anul 2017 au fost modernizate mai multe străzi şi trotuare din zonele Calea Bucovinei, Eudoxiu Hurmuzachi, Piaţa Unirii, Bogdan Vodă, Putnei, 1 Mai, Ștefan cel Mare, la fel, au fost realizate şi extinse reţele de apă-canal în zona Tolocii şi pe mai multe străzi, şi a fost realizat un sistem integrat de iluminat public ornamental, cât şi un sistem de supraveghere video în zona statuii ecvestre Bogdan Vodă.

 

Aproape 22 de milioane de lei atraşi de la Guvern

În 2018, administraţia locală rădăuţeană a reabilitat şi modernizat câteva unităţi de învăţământ pentru preşcolari, a reabilitat şi dotat locuri de joacă pentru copii şi parcuri din localitate, a modernizat cu reţele de apă-canal şi cu asfalt mai multe artere de circulaţie, a inaugurat noul Cămin pentru Persoane Vârstnice şi a amenajat staţia CFR Gara Mică. Pentru anul în curs, primarul Tatar a amintit de extinderea cu un corp de clădire la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, execuţii de trotuare, asfaltări, startul investiţiei pentru construirea bazinului de înot didactic de pe strada Ștefan cel Mare, extinderi de reţele alimentare cu apă, modernizarea pistei de atletism de la stadionul municipal, cât şi de „Centura municipiului Rădăuţi”, proiect de nivel naţional.Tatar a mai precizat că din 2016 s-au realizat investiţii de aproape 22 de milioane de lei, bani atraşi de la Guvern.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Tatar şi-a prezentat bilanţul de activitate de la începutul mandatului.
 Vizualizări articol: 1431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Primarul Tatar şi-a prezentat bilanţul de activitate de la începutul mandatului1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei