Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 208 (7209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Continuitate

Petrea Dulgheru, reales pentru al cincilea mandat de președinte al Colegiului Medicilor Veterinari Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doctorul Petrea Dulgheru a primit din partea medicilor veterinari de liberă practică un nou vot de încredere în fruntea Colegiului Medicilor Veterinari Suceava. La întrunirea desfășurată ieri la Hotelul Imperium, Dulgheru, care nu a avut contracandidat, a fost ales în fruntea colegiului pentru următorii trei ani cu unanimitate de voturi  - 117.

Petrea Dulgheru conduce Colegiul Medicilor Veterinari Suceava din anul 2007.

În urma votului de ieri, vicepreședinți ai CMV Suceava au fost aleși doctorii Nichita Boca și Cristian Cornel Teodoreanu, în timp ce doctorul Gheorghe Ceornei a fost ales președinte al comisiei deontologice. Structura de conducere mai cuprinde 11 membri în consiliul județean al colegiului, cinci membri ai comisiei deontologice și trei ai comisiei de cenzori. 

Mai în glumă, mai în serios, Doctorul Dulgheru s-a arătat surprins de faptul că nu a avut măcar câteva voturi împotrivă, cum s-a întâmplat la precedentele alegeri.

Mesajul acestuia a fost „luptăm pentru a salva medicul veterinar și profesia de la faliment”, cu referire la perioada nu tocmai roz prin care trec veterinarii.

Marea problemă este că tarifele pe care le pot percepe medicii veterinari au rămas la un nivel foarte scăzut, cum erau în decembrie 2013, asta deși toate costurile au crescut, iar numărul de animale a scăzut vertiginos.

Petrea Dulgheru a avut un discurs tăios, acuzând că „medicul veterinar este umilit, batjocorit și prost plătit” și a precizat că totul pleacă de foarte sus, de la interesul marilor companii care comercializează medicamente de uz veterinar. El a criticat și conducerea Autorității Sanitar Veterinare și pe președintele acesteia, dar și conducerea din teritoriu.

Președintele CMV Suceava a mai transmis un apel la tinerii medici veterinari, pe care i-a îndemnat să fie mai uniți și mai vocali, pentru a-și expune nemulțumirile și a-și cere drepturile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petrea Dulgheru, reales pentru al cincilea mandat de președinte al Colegiului Medicilor Veterinari Suceava.
 Vizualizări articol: 1705 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petrea Dulgheru, reales pentru al cincilea mandat de președinte al Colegiului Medicilor Veterinari Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei