Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 208 (7209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

Proiectul de modernizare a cinematografului din Fălticeni a intrat în linie dreaptă pentru a fi finanţat de CNI

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a anunţat că proiectul de modernizare a cinematografului din Fălticeni a intrat în linie dreaptă pentru a fi finanţat prin Compania Naţională de Investiţii. Cătălin Coman a spus că proiectul a fost inclus de CNI pe lista de sinteză a subprogramului „Săli de cinema”.

El a arătat că, potrivit unei adrese transmise de CNI, finanţarea se va realiza în corelare cu alocaţiile bugetare destinate subprogramelor din Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social derulat de această investiţie. „Includerea pe lista de sinteză a CNI înseamnă că acest proiect se află deja într-o etapă superioară, premergătoare alocării finanţării de care avem nevoie pentru a începe lucrările”, a precizat Cătălin Coman.

Primarul din Fălticeni a amintit că acest proiect are o valoare de aproximativ cinci milioane de lei, iar după finalizarea lucrărilor, cinematograful „Doina” va fi repus în funcţiune. Cătălin Coman a mai spus că în prezent cinematograful "Doina" se află în patrimoniul Consiliului Local Fălticeni, după trei ani de procese cu RADEF. „Vreau să-i asigur pe cetăţenii municipiului că vom face toate eforturile pentru ca în cel mai scurt timp Fălticeniul să aibă un cinematograf modern, cu mai multe săli”, a spus primarul municipiului Fălticeni.

El a mai declarat că atunci când municipalitatea a preluat clădirea cinematografului, aceasta era într-o stare avansată de degradare, furându-se şi distrugându-se tot. Cătălin Coman a mai declarat că după ce primăria a preluat clădirea, aceasta a fost igienizată, după care a fost depus proiectul la Compania Naţională de Investiţii pentru începerea lucrărilor de modernizare. Coman a arătat că proiectul de modernizare presupune amenajarea a 2-3 săli de proiecţie şi a unei săli pentru evenimente artistice şi culturale, iar în jurul clădirii vor fi amenajate locuri de parcare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul de modernizare a cinematografului din Fălticeni a intrat în linie dreaptă pentru a fi finanţat de CNI.
 Vizualizări articol: 1122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiectul de modernizare a cinematografului din Fălticeni a intrat în linie dreaptă pentru a fi finanţat de CNI0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei