Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 208 (7209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târgul de antichităţi, la Iulius Mall Suceava

Vineri, 6 Septembrie 2019 (12:50:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Finalul primei săptămâni a lunii septembrie îi invită pe suceveni să păşească spre trecut, descoperind arta şi frumosul de odinioară. Târgul de Antichităţi şi-a deschis porţile pentru toţi cei pasionaţi de istoria obiectelor cu patina timpului.

De vineri până duminică, în perioada 6-8 septembrie 2019, parterul Iulius Mall Suceava este gazda Târgului de Antichităţi, eveniment care a devenit deja o tradiţie şi care atrage, la fiecare ediţie, numeroşi pasionaţi de mărturii ale trecutului. Colecţii impresionante aduse de către expozanţi din toate colţurile ţării captează privirile participanţilor, care sunt invitaţi să descopere diverse culturi şi perioade de timp.

Sunt expuse numeroase obiecte încărcate cu poveşti şi semnificaţii, spre încântarea colecţionarilor, dar şi a celor care iubesc frumosul. Bijuterii şi ceasuri unicat, porţelanuri, argintărie, numismatică, filatelie, tablouri şi decoraţiuni, piese de mobilier, dar şi multe altele pot fi admirate la Târgul de Antichităţi, de la parterul Iulius Mall Suceava.

În plus, în această perioadă, sesiunile de shopping din magazinele Iulius Mall sunt răsplătite cu premii. Până pe 15 septembrie, dacă faci cumpărături în valoare de 100 de lei poţi câştiga un premiu instant. Zilnic, primii 175 de clienţi care vin la Centrul Info cu bonurile fiscale vor fi înregistraţi în aplicaţie şi vor câştiga un cadou pe loc: vouchere în valoare de 100 de lei la brandurile fashion Bershka, H&M şi Tom Tailor şi în valoare de 50 de lei la Kenvelo, Lee Cooper, Intersport, C&A şi Cărtureşti, dar şi băuturi răcoritoare. Mai mult, în fiecare weekend din campanie, prin tragere la sorţi va fi desemnat câte un câştigător al unui MacBook Pro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul de antichităţi, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Târgul de antichităţi, la Iulius Mall Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei