Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 149 (7150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De săptămâna viitoare

Furnizorii de servicii medicale, invitaţi de Casa de Asigurări de Sănătate să semneze actele pentru prelungirea contractelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Politica de contractare propusă de președintele director general al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava, dr. Claudiu Cobuz, a fost avizată de Consiliul de Administraţie al instituţiei, astfel că furnizorii care la data de 30 iunie a.c. se află în relaţie contractuală cu CAS Suceava trebuie să prelungească contractele până la data de 31 iulie a.c. prin acte adiţionale. La această dată sunt în derulare 686 de contracte. Pentru furnizorii care au în derulare contracte de furnizare de servicii cu CAS până la data de 31 iulie a.c., relaţiile contractuale se continuă prin încheierea de acte adiţionale cu valabilitate până la data de 31 decembrie a.c., potrivit președintelui Claudiu Cobuz. „Furnizorii care doresc să continue relaţiile contractuale cu CAS Suceava vor transmite în format electronic asumat prin semnătura electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului o cerere însoţită de documentele afișate pe site-ul CAS Suceava, pentru fiecare categorie de furnizori, în perioada 4 – 8 iulie a.c., pe adresa de e-mail contractare@cassv.ro”, a precizat dr. Claudiu Cobuz.

Pentru furnizorii noi, care nu se află în relaţie contractuală cu CAS Suceava, se vor încheia contracte cu valabilitate 1 august-31 decembrie a.c.. Cererile de contractare şi documentele necesare trebuie transmise de furnizorii noi de servicii medicale, farmaceutice și dispozitive medicale, la CAS Suceava, în perioada sus-menţionată.

Calendarul de contractare și listele cu documentele pentru fiecare tip de asistenţă medico-farmaceutică sunt afişate la sediul CAS şi pe pagina web a CAS Suceava: www.cassv.ro.

Dr. Cobuz a afirmat că au avut loc întâlniri de lucru cu reprezentanţii furnizorilor de servicii medicale paraclinice  - laboratoare, radiologii, CT, RMN și ai furnizorilor de servicii de recuperare medicală, pe tema modului de derulare a procesului de contractare și de evaluare a resurselor tehnice și umane.   

În luna iulie vor fi organizate întâlniri de lucru cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, ai Colegiului Judeţean al Medicilor, ai Asociaţiei Profesionale a Medicilor de Familie Suceava, ai Patronatului Judeţean al Medicilor de Familie, ai Patronatului medicilor de specialitate din specialităţile clinice, ai Organizaţiei sindicale a medicilor de specialitate şi conducerile spitalelor din judeţ, în vederea finalizării procesului de contractare.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furnizorii de servicii medicale, invitaţi de Casa de Asigurări de Sănătate să semneze actele pentru prelungirea contractelor.
 Vizualizări articol: 1665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Furnizorii de servicii medicale, invitaţi de Casa de Asigurări de Sănătate să semneze actele pentru prelungirea contractelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei