Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 149 (7150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tânăr de 24 de ani, ucis cu lovituri de cuțit

Duminică, 30 Iunie 2019 (15:49:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Update:

În urma anchetei judiciariștilor de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava s-a stabilit că victima a avut o altercație pe terasa barului „La Anghelache” din centrul orașului Liteni cu un minor de 17 ani, aparent aplanată de ceilalți consumatori.Din păcate, minorul de 17 ani, Mihai Gabriel Mancaș, din Rotunda-Liteni, l-a urmărit pe Mihai Iurea în drumul spre casă și folosindu-se de un cuțit i-a aplicat acestuia un număr de 6 lovituri, în parteaa superioare a corpului (torace și abdomen). Victima a suferit o hemoragie puternică iar în scurt timp a decedat.Minorul cu apucături criminale a acționat după ce a apelat la un prieten, un alt minor de 17 ani, tot din Rotunda, care este cercetat deocamdată pentru complicitate la omor, rolul său în atac urmând a fi stabilit.Pe numele lui Mancaș a fost emisă ordonanță de reținere iar luni procurorul criminalist va solicita arestarea sa preventivă.

 

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din orașul Liteni,a fost ucis, sâmbătă seară, cu lovituri de cuțit. În jurul orei 21.30, polițiștii au fost sesizai de un preot din Liteni, care a anunțat că a găsit în curtea locuinței sale un tânăr inconștient. La fața locului, a fost găsit Mihai Iurea, în vârstă de 24 de ani, în stare de inconștiență, cu urme de sânge pe îmbrăcăminte. Conform unor martori, tânărul a fost auzit strigând după ajutor, însă, din păcate, leziunile erau mult prea severe și în scurt timp au dus la deces.La fața locului au ajuns judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale Suceava, care au efectuat cercetări pe tot parcursul nopții. Doi tineri din Rotunda-Liteni au fost ridicați pentru audieri. Cei doi agresori, cunoscuți pentru antecedente violente, ar fi avut un conflict într-un bar din Liteni cu victima.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 24 de ani, ucis cu lovituri de cuțit.
 Vizualizări articol: 9562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Tânăr de 24 de ani, ucis cu lovituri de cuțit3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei