Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 149 (7150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accident violent provocat de un tânăr de 19 ani, care consumase alcool

Duminică, 30 Iunie 2019 (15:04:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Patru tineri au scăpat cu viață dintr-un accident rutier care putea avea repercursiuni cu mult mai grave, petrecut la Putna. Mașina condusă de un tânăr în vârstă de 19 ani a fost scăpată de sub control din cauza vitezei neadaptate într-o curbă, intrând într-un șanț și răsturnându-se. Accidentul s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, șoferul de 19 ani fiind în ușoară stare de ebrietate Din cercetările ulterioare ale poliției a rezultat că un tânăr în vârstă de 19 ani, Ioan C., din Horodnic de Sus, aflat la volanul unui Ford Focus, cu care se deplasa pe DN 2H, pe raza comunei Putna, având direcția de deplasare Putna – Vicovu de Sus, după ce a trecut de podul de peste pârâul Putna, într-o curbă la stânga, a pierdut control asupra volanului, mașina ieșind în decor prin dreapta. Autoturismul a intrat violent în șanț și s-a răsturnat, fiind avariat serios. Echipajul medical ajuns la fața locului a preluat doar un minor de 17 ani, din Bilca, pasager, care era rănit. Polițiștii au constatat că tânărul în vârstă de 19 ani de la volan era în ușoară stare de ebrietate – 0,22 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. În mod normal, concentrația de alcool va fi sub limita pentru care se întocmește dosar penal. Pe de altă parte, polițiștii au constatat că șoferul ar fi modificat urmele accidentului iar numerele de înmatriculare au fost date jos. Polițiștii au deschis dosar de cercetare penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și modificarea urmelor accidentului de circulație și continuă cercetările, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Pentru tinerii implicați în accident, în special pentru șofer, cel mai important ar fi să conștientizeze că au trecut pe lângă moarte.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident violent provocat de un tânăr de 19 ani, care consumase alcool.
 Vizualizări articol: 4574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident violent provocat de un tânăr de 19 ani, care consumase alcool0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei