Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 144 (7145)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

PSD Suceava o va susţine pe Viorica Dăncilă pentru preşedinţia partidului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni au decis că o vor susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte al PSD. Hotărârea a fost luată la Rădăuţi, în cadrul Conferinţei Extraordinare a PSD Suceava, convocată în vederea validării Comitetului Executiv Judeţean şi alegerii delegaţilor pentru Congresul Extraordinar al PSD care va avea loc la Bucureşti, în data de 26 iunie 2019.

La Congresul Naţional pentru alegerea conducerii PSD, social-democraţii suceveni vor avea 106   delegaţi, respectiv parlamentari, membri ai partidului, primari, consilieri judeţeni, preşedinţi de organizaţii locale. După şedinţa de la Rădăuţi, PSD Suceava a transmis că toate opiniile exprimate au condus la concluzia că pentru România şi pentru judeţul Suceava este foarte importantă îndeplinirea măsurilor asumate prin programul de guvernare mandatat prin vot de cetăţeni în decembrie 2016.

„De asemenea, este important pentru PSD menţinerea unităţii ca o garanţie a îndeplinirii în bune condiţii a misiunii guvernării şi a deciziilor politice”, se arată într-un comunicat al PSD Suceava. Potrivit aceluiaşi comunicat, conferinţa de la Rădăuţi, care a fost condusă de deputatul Eugen Bejinariu, s-a finalizat cu adoptarea unei rezoluţii prin care cei 106 delegaţi sunt mandataţi să o susţină pe premierul României Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte al PSD.

„Considerentele care au stat la baza acestei decizii au fost determinate de profesionalismul prin care doamna Viorica Dăncilă a gestionat mandatul preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, ce a revenit României, şi prin modul prin care dumneaei şi-a demonstrat capacităţile de lider în ultimele trei săptămâni. Astfel, ca preşedinte interimar al PSD, a reuşit să ţină partidul unit, rezolvând cu succes două momente dificile, alegerea preşedintelui Camerei Deputaţilor şi moţiunea de cenzură iniţiată de partidele de opoziţie”, se precizează în comunicatul PSD Suceava.

În comunicat se mai arată că tot în cadrul şedinţei de la Rădăuţi, consilierii judeţeni PSD au prezentat un proiect de hotărâre al Consiliului Judeţean Suceava în care, „într-o manieră partinică, inacceptabilă, dar din nefericire specifică preşedintelui Gheorghe Flutur”, acesta a repartizat către localităţile din judeţ sumele aflate la dispoziţia sa. Social-democraţii consideră că această repartiţie a fondurilor defavorizează în mod clar localităţile conduse de primari PSD, „în favoarea mai mult decât evidentă a primăriilor conduse de liberali”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava o va susţine pe Viorica Dăncilă pentru preşedinţia partidului.
 Vizualizări articol: 1505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
PSD Suceava o va susţine pe Viorica Dăncilă pentru preşedinţia partidului1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei