Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 144 (7145)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Competiție

Cei mai rapizi poștași din județ s-au întrecut la „Marșul factorilor poștali”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Etapa județeană a Concursului Profesional “Marşul Factorilor Poştali”, competiție cu o tradiție de peste 40 de ani, s-a desfășurat la finele săptămânii trecute, pe stadionul din Gura Humorului.

Cei peste o sută de factori poştali care au luat startul concursului au fost susținuţi din tribunele stadionului de numeroși colegi, precum şi de membrii familiei.

La proba destinată doamnelor, locul I a fost ocupat deMioaraHrițcu – OPD Suceava; locul II: Virginia Nisioi – OZP Câmpulung; locul III –  Liliana Franciuc – OZP Suceava. Distincția pentru cea mai tehnică concurentă a fost acordată concurentei Mioara Hrițcu – OPD Suceava, cea mai vârstnică concurentă a fost desemnată Rahila Chițan – OZP Suceava, iar cea mai tânără a fost Luminița Musi – OZP Câmpulung.

La bărbați, clasamentul a fost următorul: locul I: Victor Romașcan – OPD Suceava; locul II: Andrei Mateiciuc – OPD Măriței; locul III: Tadeus Revei – OP Cacica; cel mai tehnic concurent: Victor Romașcan – OPD Suceava; cel mai vârstnic concurent: Gheorghe Chițan – OZP Suceava; cel mai tânăr concurent: Andrei Mateiciuc – OP Mariței.

Festivitatea de premiere s-a desfăşurat la Pensiunea Casa Domnească din localitatea Cacica.

„După recompensarea celor mai buni competitori, acţiunea a continuat cu dans şi voie bună, unde au participat alături de concurenţi, mai mulți colegi, precum şi membrii de familie. Toată această manifestare nu putea să aibă loc fără sprijinul sponsorilor, cărora le mulțumim: Monitorul de Suceava, S.C. Bermas, Destine Broker Asigurari”, a transmis directorul O.J.P. Suceava, Nicolai Costrâş.

Acest concurs a fost organizat de către Oficiul Judeţean de Poştă Suceava, în colaborare cu Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România – Filiala Suceava şi cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei mai rapizi poștași din județ s-au întrecut la „Marșul factorilor poștali”.
 Vizualizări articol: 1409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cei mai rapizi poștași din județ s-au întrecut la „Marșul factorilor poștali”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei