Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 142 (7143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Cezar STRATON

Cezar STRATON


Cherchez la femme (2)

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Perle.Un discipol dintr-un templu Shaolin îşi întreabă mentorul spiritual: - Înţelepte şi onorabile Maestre, aţi putea să-mi spuneţi care este diferenţa dintre o perlă şi o femeie? Maestrul îi răspunde: - Diferenţa, mic şi neştiutor scarabeu, este că perla poate fi ”înşirată” din două părţi, iar femeia dintr-o singură parte!... Discipolul, confuz, insistă: - Dar, Maestre, cu toată ruşinea pentru a fi îndrăznit, iată, să contrazic înţelepciunea dumneavoastră fără margini, trebuie să vă spun că am auzit vorbindu-se despre femei care se lasă ”înşirate” de pe ambele părţi!... Şi prin spate... şi prin faţă... Cu un mic surâs, Maestrul îi răspunde: - Atunci abia... avem de-a face cu adevărate perle!

Fidelităţi.Nu te teme că femeia ta te-nşeală, ci fă-o fericită! O femeie fericită este o femeie fidelă. Nu te teme că bărbatul tău te-nşală. Fă-l să nu mai respire. Doar un bărbat mort este, sigur, un bărbat fidel. Reuşită. Cheia reuşitei sociale, după Ovidiu Pecican (Cluj): Reuşita publică în 3 paşi: 1. modelul îngheţatei: lingi; 2. modelul Muenchausen: minţi; 3. modelul Iuda: pupi. Amoruri. O femeie căsătorită are mai multe amoruri. Proprii. (Balzac). Ghinion. Probabilitatea de a avea o relaţie intimă cu o femeie este mereu invers proporţională cu dorinţa ta de a se petrece acest lucru. Amânare. Amânarea – sine die – a unei întâlniri de dragoste este forma cea mai tristă şi cea mai definitivă a negării ei. Maxwell. Legea lui Maxwell (cel cu… pendulul!). Se poate face dragoste cu sexul slab, dar e de preferat să-l aveţi tare.

Şah. În sex e ca la şah: câştigă cel care termină ultimul… Strategie. Într-o zi, un bătrân a luat un coş şi s-a dus să culeagă nişte fructe din livada de lângă lac. Când a ajuns acolo a observat nişte fetişcane zglobii, care se scăldau. Fetele, când l-au văzut au intrat repede în apă până la gât şi au strigat la el: – Nu ieşim din apă până nu pleci de aici… boşorog pervers! – Staţi liniştite, zice bătrânul, nu sunt aici ca să vă văd dezbrăcate. Am văzut – şi posedat – sute ca voi! eu am venit aici… doar ca să dau de mâncare la crocodili! Morala: Indiferent de vârstă, când vine vorba de femei gata dezbrăcate, bărbaţii se orientează rapid!

Ajutor. La sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, într-o şcoală din Rusia. - Natasha, cum ai ajutat tu soldaţii noştri în război? - Eu le făceam curat în cazarmă. - Aşa, foarte bine. Natalia, tu cum ai ajutat soldaţii? - Eu eram mereu la popotă şi le găteam. - Bravo, şi mai bine. Bulov, tu cum ajutai soldaţii? - Eu le dădeam la mână obuzele, iar ei trăgeau cu tunurile. - Excelent Bulov, eşti un adevărat exemplu. Iar ei ce spuneau? - Sehr gut Bulov, sehr gut!

Păcate. Pe uşa unei biserici stătea scris: „Dacă ai păcate, vino înăuntru”. Dedesubt, se adăugase cu ruj de buze: „Dacă nu, sună la telefon 89.89.999”. Google. Femeia este ca Google: nici nu termini propoziţia şi deja vine cu presupusul.

Argumente. Ce argumente, ce poveşti i-ai putea spune, susurate la ureche, unei femei – să zicem una în vârstă de 8, 18, 28, 38, 48, 58, 68 şi 78 de ani – pentru a o aduce în pat? La 8 ani e simplu: o duci în pat şi îi spui un basm, ca să adoarmă. Cea de 18 ani aşteaptă – formal – o povestioară oarecare pentru a-ţi veni în pat. Femeia de 28 de ani nu-ţi cere alte argumente şi poveşti: o face ori ba. La 38 de ani ea va fi cea care îţi va spune o poveste acceptabilă pentru ca tu s-o găzduieşti în patul tău. La 48 de ani, va avea ea pregătite o mulţime de poveşti alternative pentru a se scuza că nu-ţi vine în pat chiar când vrei tu. La 58 de ani ai ei, tu te vei piti în pat – şi te vei preface adormit – ca să nu-i mai asculţi, a suta oară, poveştile. La 68 de ani, dacă vei comite imprudenţa de a o introduce în patul tău…, va fi o întreagă poveste. La 78 de ani… Dar despre ce vorbeam? Ce pat…, ce poveste!? Dar curios, văd, mai eşti şi tu, cetitorule: în timp ce lecturezi acest scurt articol, în lume 190.000 de oameni fac dragoste, iar 252.000 se îmbrăţişează, se sărută…, se pregătesc pentru dragoste.

Balenă1. Ştiaţi că penisul balenei – cel mai lung organ masculin din Natură – este numit de către pescarii islandezi „dork” (aprox. „tălâmb, prostănac”)? Să fie de vină eterna invidie – ca să nu scriu „fudulie” – masculină, stârnită de umilitoarea comparaţie? Ori doar confirmarea vechiului adagiu că respectivul apendice bărbătesc nu e cult, „nu ştie carte”…? 2. Oare cei care susţin orbeşte că înotul face bine la siluetă nu au văzut niciodată o balenă!?

Consolare(masculină). Am nişte copii superbi. Slavă Domnului că m-a înşelat, în tinereţe... nevasta! Vigilenţă. Ieri, cineva ne-a furat maşina. Mi-am întrebat nevasta daca a văzut cumva cum arătau hoţii. Mi-a răspuns că nu, dar a notat numărul maşinii… Amor. Într-o zi, mi-am sunat soţia - ca să-i fac o surpriză - şi i-am declarat: Draga mea, mă gândeam la tine... şi, brusc... m-a lovit, nestăvilită, o pofta nebună de amor. La care ea a întrebat: Dar cine-i la telefon?! Dentist. I-am spus dentistului meu că mi s-au îngălbenit dinţii. Sfatul lui a fost să-i asortez cu o cravată maro…

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cherchez la femme (2).
 Vizualizări articol: 2967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Cherchez la femme (2)3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei