Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 121 (7122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şcheia

Ordin de protecţie provizoriu, emis după ce un tată şi-a agresat fiica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din municipiul Suceava s-a ales cu un dosar penal şi un ordin de protecţie provizoriu emise pe numele său, după ce a intrat, fără drept, în locuinţa fiicei sale şi a lovit-o pe aceasta.

Incidentul s-a petrecut vineri după-amiază, în jurul orei 16.30, fiind anunţat la sediul Poliţiei Rurale Şcheia, de către femeia în vârstă de 31 de ani, care locuieşte împreună cu fiica sa. Femeia are un apartament achiziţionat recent, cu ajutorul tatălui său, ocazie cu care bărbatul de 62 de ani a primit şi el de la constructor o cheie de acces în apartament şi o telecomandă de la poarta de acces.

Femeia a povestit că în jurul orei 13.00, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu prietenul ei, a auzit cum cineva încerca să deschidă uşa de la locuinţă. Deoarece aceasta era asigurată prin interior, s-a deplasat vă vadă cine este, iar în momentul în care a deschis, tatăl ei a pătruns în interior fără consimţământul ei. Între cei doi a izbucnit un conflict, în timpul căruia tatăl femeii a lovit-o şi a prins-o de gât, după care a plecat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi violare de domiciliu, iar în urma verificărilor efectuate şi completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent asupra victimei, fapt pentru care pe numele bărbatului a fost emis un ordinul de protecţie provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, urmând ca acesta să fie prelungit, dacă va fi cazul, de către instanţa de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ordin de protecţie provizoriu, emis după ce un tată şi-a agresat fiica.
 Vizualizări articol: 1097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ordin de protecţie provizoriu, emis după ce un tată şi-a agresat fiica0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei