Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 110 (7111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Munca în zadar

Stradă din Ițcani, blocată din cauza șoferilor care distrug seara tot ce se lucrează ziua

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O stradă din cartierul sucevean Ițcani, care ar fi putut prelua o parte din traficul rutier din zonă, aglomerat de joia trecută, din cauza lucrărilor de pe podul de la Bazar, stă închisă de mai multe zile, din cauza nesăbuinței unor șoferi.

Strada Biruinței, la modernizarea căreia se lucrează de ceva vreme, trebuia să fie finalizată de săptămâna trecută, numai că tot ce se lucrează ziua, seara se distruge de către cei care intră abuziv pe artera temporar închisă circulației, nu doar cu mașini mici, ci și cu camioane.

Operațiunea de ridicare a capacelor de canalizare, în vederea turnării asfaltului, este zădărnicită de distrugerile provocate de cei care dau deoparte balizele puse de muncitori pentru a bloca trecerea mașinilor, circulând pe acolo fără nici o jenă, peste cimentul proaspăt turnat.

„Este de-a dreptul nesimțire ceea ce fac, din cauza lor suntem ca la cooperativa munca în zadar. Tot ce se construiește ziua, noaptea se distruge. Se poate evita să vii cu mașina acasă sau la sediul de firmă o zi-două, cât este necesar să se întărească cimentul, să nu tot fie reluată lucrarea...Așa s-a pierdut mult mai mult timp, în care strada stă închisă, în loc să se finalizeze rapid lucrarea și să se circule normal”, consideră unul dintre locuitorii de pe strada Biruinței, revoltat de ce se întâmplă.

Demersurile unora dintre locuitorii de pe stradă, de a-i convinge pe cei care intră cu mașinile pe acolo, abuziv, să nu mai treacă peste cimentul proaspăt turnat, s-au lovit de un val de indiferență și dispreț.

Poliția Locală, sesizată de aceste nereguli, a aplicat câteva amenzi, inclusiv unui șofer care intrase cu tirul pe strada aflată în lucru.

„Am trimis echipaje în acea zonă de numeroase ori, s-au aplicat sancțiuni și avertismente, au avut loc discuții cu oamenii, care au înțeles în cele din urmă, încât lucrările vor putea fi finalizate curând”, a precizat șeful Poliției Locale, Ovidiu Doroftei.

Asfaltarea străzii Biruinței urmează să fie finalizată săptămâna aceasta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stradă din Ițcani, blocată din cauza șoferilor care distrug seara tot ce se lucrează ziua.
 Vizualizări articol: 3850 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Stradă din Ițcani, blocată din cauza șoferilor care distrug seara tot ce se lucrează ziua4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei