Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 110 (7111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Frătăuții Vechi

Concursul județean de matematică „De la simplu spre complex”, ediția a II-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Școala Gimnazială Frătăuții Vechi a organizat la finele săptămânii trecute, sâmbătă, 11 mai, cea de-a II-a ediție a concursului județean de matematică „De la simplu spre complex”, proiect realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Filliala Suceava a Societății de Științe Matematice, Primăria și Consiliul Local Frătăuții Vechi. La această ediție au participat 120 de elevi de la clasele IV – VIII din mediul rural, de la 16 unități de învățământ din județul Suceava, îndeobște din zona Rădăuți, dar și din Poiana Stampei, Argel-Moldovița, Botoșana, cât și 23 profesori și învățători de la 16 școli gimnaziale și licee din județ.Elevii cel mai bine clasați au fost răsplătiți cu premii, medalii, diplome, cărți oferite de Editura „Sigma”, cât și cu sume de bani oferite de sponsori locali și de Primăria și Consiliul Local Frătăuții Vechi. Toți elevii participanți au primit diplome de participare, iar festivitatea de premiere s-a desfășurat în sala Căminului Cultural din Măneuți, în prezența profesorilor coordonatori, a părinților și a reprezentanților școlii, ai Primăriei și ai Consiliului Local. În acest an s-a instituit și un premiu special „In memoriam – profesor Maria Bulgaru”, fost profesor de matematică la școala Frătăuții Vechi, premiu ce a fost susținut financiar de un fost elev al profesoarei Bulgaru, căpitan de aviație ing. Ioan Traian Coca, stabilit în Canada. Inițiatorul și coordonatorul concursului „De la simplu spre complex” a fost profesorul de matematică Gheorghe Iacoviță, de la Școala Gimnazială Frătăuții Vechi, președintele concursului a fost inspectorul pentru matematică profesor Marinela Cristina Cimpoeșu, iar președinte executiv a fost responsabilul cercului pedagogic gimnaziu Rădăuți, profesorul Petru Nicuță.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul județean de matematică „De la simplu spre complex”, ediția a II-a.
 Vizualizări articol: 1111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concursul județean de matematică „De la simplu spre complex”, ediția a II-a5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei