Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 110 (7111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Minte bolnavă

Individ prins în timp ce siluia o fetiță de 11 ani, pe care o dezbrăcase, într-o casă în construcție

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Scene de coșmar s-au petrecut duminică, în plină zi, în cartierul Ițcani al municipiului Suceava, lângă sediul Direcției Județene de Drumuri și Poduri. Doi localnici au salvat în ultimul moment o fată în vârstă de 11 ani, pe care un individ deja o dezbrăcase și se pregătea să o violeze. Agresiunea sexuală s-a petrecut în jurul orei 11.30, într-o casă în construcție de lângă sediul Direcției de Drumuri.

Fata în vârstă de 11 ani mergea pe strada Zefirului până la un magazin din apropiere, iar pe drum a fost acostată de un necunoscut. Acesta a tras-o cu forța în curtea casei în construcție și a băgat-o într-un garaj, unde a dezbrăcat-o și a început să o agreseze sexual.

 

Scenele de coșmar relatate de martori 

Un bărbat dintr-o casă vecină a auzit țipetele micuței, pe care individul încerca să o sufoce, și a strigat la atacator să-i dea drumul.  

Marin Chiriac a relatat:

„Am auzit fetița țipând, m-am urcat pe magazie și am văzut ce se întâmplă.... am țipat la el să o lase în pace, nu a apucat să-i facă nimic.... individul a sărit peste gard și a fugit la izvor, acolo l-a prins poliția”.

Atacatorul a tras-o pe fată în curtea casei părăsite, profitând de faptul că la acel moment nu era nimeni pe stradă. Atacatorul avea un cuțit asupra sa.

„A profitat că nu era nimeni pe stradă, a fost o chestie de fracțiune de secundă, a tras-o de mână și a băgat-o aici...... noroc că eu eram în curte la cafea și când să vin în casă am auzit țipând”, și-a continuat relatarea bărbatul. 

Celălalt bărbat care a intervenit, Dan Dașchevici, a relatat și el:

„Individul doar și-a tras pantalonii și a luat-o la fugă pe direcția spre Mitoc. A lăsat în casa respectivă un rucsac, în care avea un cuțit, haine, dar și un portofel în care era și buletinul lui”.

 

Nu a fugit prea departe

Polițiștii ajunși la fața locului au fost ghidați de martori cu privire la zona în care a fugit atacatorul, reușind să-l prindă într-un timp relativ scurt. Acesta se ascunsese la câteva sute de metri distanță, în zona Izvorului Șipot. Oamenii bănuiesc că acesta nu a fugit prea departe deoarece și-a dat seama că a lăsat în urmă rucsacul cu bunurile personale și voia să revină la fața locului, pentru a-l recupera.  

Individul a fost somat și reținut de polițiști, care l-au dus la sediul Secției de Poliție Burdujeni, pentru cercetări.

 

Arestat pentru viol

Fugarul a fost identificat în persoana lui Cristian Constantin Rebenciuc, în vârstă de 37 de ani, din Calafindești. Acesta a fost reținut de duminică în arestul poliției județene. Ieri, polițiștii suceveni și procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului.

Judecătoria Suceava a admis propunerea și a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru infracțiunea de viol, pentru următoarele 30 de zile.

Inculpatul a cerut, prin apărătorul din oficiu, luarea măsurii arestului la domiciliu, însă judecătorii au respins solicitarea.

Decizia de arestare poate fi contestată la instanța superioară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individ prins în timp ce siluia o fetiță de 11 ani, pe care o dezbrăcase, într-o casă în construcție.
 Vizualizări articol: 10683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Individ prins în timp ce siluia o fetiță de 11 ani, pe care o dezbrăcase, într-o casă în construcție4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei