Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 110 (7111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

S-au desemnat câştigătorii Concursului „Carnavalul Primăverii”, ediţia a III-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursul „Carnavalul Primăverii”, ediţia a III-a, desfăşurat sâmbătă, 11 mai, la Shopping City Suceava, şi-a desemnat câştigătorii. La eveniment au participat copii din centrele de plasament sucevene şi de la Palatul Copiilor Suceava şi elevii finalişti de la concursul Miss & Mister Bucovina. Juriul a stabilit cine este pe podium: Centrul de servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului; Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Fălticeni; Casa de tip familial „Sf. Gheorghe” din Dolhasca; eleva Florica Angela Galea, aflată în asistenţă maternală.

Juriul „Carnavalului Primăverii” a fost compus din: prof. Loredana Mihaela Ceică – inspector şcolar la Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava – preşedinta juriului, prof. Narcisa-Daniela Ştefănescu – coordonatoarea Asociaţiei Euroactiv Suceava, ec. Luminiţa-Viorica Banc – preşedinta Asociaţiei „Plai Străbun”, Daniela Moroşan – manager de caz de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Corneliu-Doru Airoaie - director general la SC Adria SRL Suceava şi Ciprian-Mihai Harja – director zonal la SC Alka Trading România.

 

Organizatori

Concursul a fost organizat cu scopul de a stimula talentele copiilor instituţionalizaţi şi de a preveni marginalizarea socială a tuturor copiilor din sistemul de protecţie socială, unde şi-au confirmat participarea: copiii de la Centrul de servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului, Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Fălticeni şi Casa de tip familial „Sf. Gheorghe” din Dolhasca. Juriul a punctat momentele artistice şi lucrările efectuate de beneficiarii centrelor de plasament sucevene.

Concursul a fost organizat de Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi şi talentaţi, din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava şi Asociaţia ”Plai Străbun”, în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava şi Palatul Copiilor din Suceava. Evenimentul a fost susţinut şi de Shopping City Suceava, SC Alka România, SC S & O Group, SC Simba Invest din Bacău, SC Sav Com din Şcheia, Restaurant Latino Suceava, Mitică Negru de la Benzinăria Oscar din Suceava, SC Adria SRL Suceava şi Andrei Ghiaţă de la SC Global Mutual Assistance.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au desemnat câştigătorii Concursului „Carnavalul Primăverii”, ediţia a III-a.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
S-au desemnat câştigătorii Concursului „Carnavalul Primăverii”, ediţia a III-a5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei