Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 74 (7075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Ştefan Mandachi nu poate spune dacă a fost vorba de un act de vandalism la primul metru de autostradă din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Antreprenorul Ştefan Mandachi nu poate să confirme, în mod oficial, dacă elementele deteriorate aflate în preajma primului metru de autostradă pe care l-a construit în judeţul Suceava în semn de protest faţă de lipsa implicării autorităţilor pentru dezvoltarea infrastructurii au fost sau nu rezultatul unui act de vandalism.

 

Începând de miercuri seara, pe reţelele de socializare, dar şi pe unele posturi de televiziune centrale au fost difuzate informaţii potrivit cărora metrul de autostradă construit de Ştefan Mandachi la câţiva kilometri de Suceava spre Fălticeni, alături de E 85, şi inaugurat pe 15 martie a.c., ar fi fost vandalizat. În realitate era vorba despre borna pe care scrie „1 metru de autostradă”, care într-o fotografie postată pe o reţea de socializare apare spartă. Informaţia a făcut vâlvă, însă după scurt timp persoana care a distribuit imagini cu vandalizarea autostrăzii a revenit, spunând, pe aceeaşi reţea de socializare că respectiva bornă ar fi fost distrusă după ce mai multe panouri amplasate în zona respectivă ar fi fost doborâte peste ea de vântul puternic.

Contactat telefonic, antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi ne-a declarat că atunci când s-ar fi întâmplat incidentul nu era în ţară, dar părerea lui este că „vântul” a fost cel care a cauzat distrugerea. „Eu nu am fost în ţară când s-a întâmplat incidentul. Dacă mă întrebaţi, personal eu cred ca vântul l-a dat jos, deşi am trimis oamenii mei să vadă despre ce e vorba şi ei spun că pare a fi lovit cu piciorul de cineva. Dacă a lovit cineva, nu e în regulă. Eu personal nu îmi imaginez cum poate veni cineva să lovească o bornă simbolică. Nu ar exista nici un motiv logic, nici un argument şi nu e nimic amuzant. Vreau să trecem peste aceste incident şi să invit tot mai mulţi români să vină aici, la primul metru de autostradă din Moldova, ca la ei acasă, fără nici o grijă, şi să viziteze cu drag acest simbol local”, a declarat pentru Monitorul de Suceava antreprenorul Ştefan Mandachi.

 

Alei pentru vizitat şi spaţii cu iarbă verde pentru cei care vor să vină la primul metru de autostradă din Moldova

Indiferent de modul în care borna kilometrică a fost distrusă, Ştefan Mandachi a precizat că nu vrea să învinovăţească pe nimeni şi că va repara toate distrugerile apărute. Ştefan Mandachi a spus că zilnic sunt zeci de maşini care se opresc la primul metru de autostradă din Suceava şi din Moldova, şi nu îşi doreşte ca un astfel de incident să îi oprească pe români să se îndepărteze de susţinerea construcţiei de autostrăzi în această parte a ţării.

„E ca la pelerinaj. Vin zeci de maşini zilnic. Sunt încântat că vine lumea şi nu vreau să-i sperii să nu mai vină. Toată lumea este bine-venită chiar dacă acolo este o proprietate privată. Poate să vină oricine”, a spus Mandachi. El a adăugat că în locaţia unde a construit primul metru de autostradă din Moldova vrea să amenajeze alei pentru accesul persoanelor, zone cu gazon şi bănci, dar şi locuri de parcare pentru maşini, toate cu avizele legale necesare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ştefan Mandachi nu poate spune dacă a fost vorba de un act de vandalism la primul metru de autostradă din Suceava.
 Vizualizări articol: 2863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Ştefan Mandachi nu poate spune dacă a fost vorba de un act de vandalism la primul metru de autostradă din Suceava4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei