Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 49 (7050)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 28 februarie – 6 martie

Târg de mărţişoare, la Iulius Mall

La Iulius Mall Suceava are loc, până vineri, un târg caritabil de mărţişoare, organizat de Şcoala Gimnazială „Grigore Ghica Voievod”. Timp de patru zile, elevi ai Şcolii Gimnaziale „Grigore Ghica Voievod” îşi expun mărţişoarele creaţie proprie, cu scopul de a aduna fonduri pentru copiii mai puţin norocoşi. De marţi până vineri inclusiv, în perioada 26 februarie – 1 martie 2019, în intervalul orar 11.00-15.00, parterul Iulius Mall găzduieşte evenimentul umanitar, în cadrul căruia elevii vor încânta privirile publicului cu vestitori ai primăverii realizaţi manual chiar de ei. Fondurile realizate din vânzarea simbolurilor cu şnur alb şi roşu au ca scop organizarea unei excursii pentru copiii din Centrul de Plasament „Speranţa” din Suceava.

 

„Mărţişor de la Muzeu”, la Muzeul de Istorie

În perioada 1-8 Martie, vizitatorii care vor trece pragul Muzeului de Istorie din Suceava vor putea viziona o mică expoziţie cu mărţişoare şi felicitări realizate de copii de la Şcoala Gimnazială Specială „Sf. Stelian” din Rădăuţi. Copiii s-au gândit nu doar să le expună o vreme la muzeu, ci să le şi dăruiască. Aşadar, toţi vizitatorii sunt invitaţi să îşi aleagă un mărţişor sau o felicitare de pe panourile de expunere, oferite cu drag de elevii speciali de la Şcoala din Rădăuţi.

 

Campania ”Donează Sânge, Salvează Vieţi!”

Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români (ASCOR) – Filiala Suceava organizează, în perioada 5-7 martie, campania ”Donează Sânge, Salvează Vieţi!”. Campania are ca scop informarea publicului larg cu privire la importanţa donării de sânge. Puteţi să mergeţi să donaţi sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Suceava, în perioada 5-7 martie, în intervalul orar 8:00-13:00. Pentru mai multe informaţii, puteţi lua legătura telefonic cu Gabriela O. (0746 770 888) sau Mihaela M. (0749 375 109), din partea organizatorilor.

 

Joi,  28 februarie

Lansare de carte şi album muzical, la Biblioteca Bucovinei

La Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” va avea loc joi, 28 februarie, la ora 13:00, în Sala de Artă „Elena Greculesi”, lansarea de carte „Zece ani” - Antologie de poezie şi lansarea albumului muzical „Roz”, semnate de poeta Anca Dionisie şi muzicianul Walter Dionisie. Evenimentul este organizat de Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Societatea Scriitorilor Bucovinei, Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Iaşi, Asociaţia Culturală Peter Tomaschek. Moderatori: Alexandru Ovidiu Vintilă şi Ioan Mateiciuc.

 

Concert cu Walter şi Anca Dionisie, la USV

Casa de Cultură a Studenţilor organizează joi, 28 februarie, un concert cu Walter şi Anca Dionisie. Evenimentul este programat, de la ora 19.00, în Auditorium ”Joseph Schmidt”. Preţul unui bilet este 10 lei şi 5 lei - pentru elevi, studenţi şi pensionari. Informaţii suplimentare la 0752 092 606.

 

„Ora Poveştilor”, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”

Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” urmăreşte în permanenţă creşterea gradului de interacţiune cu publicul său ţintă prin oferirea unor servicii sau programe gratuite cu adresabilitate directă. „Ora Poveştilor” este un program desfăşurat în parteneriat cu Palatul Copiilor Suceava ce urmăreşte să trezească în sufletele avide de cunoaştere ale copiilor dorinţa de a se apropia de carte, dorinţa de a citi, respectul faţă de carte şi încurajarea exprimării libere. În fiecare joi a săptămânii, la ora 13.30, la Secţia de împrumut pentru copii se va organiza „Ora poveştilor”.

 

Vineri, 1 martie

Festivalul-concurs de interpretare pentru copii „În lumea lui Creangă”, la Câmpulung Moldovenesc

La Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc (Sala de festivităţi) va avea loc vineri, 1 Martie, începând cu ora 11:00, Festivalul-concurs de interpretare pentru copii „În lumea lui Creangă”. Va vorbi despre marele povestitor Ion Creangă actorul şi umoristul Constantin Tiron. În cadrul evenimentului va avea loc şi un recital susţinut de Orchestra „Runculeţul” a Clubului Copiilor din Câmpulung Moldovenesc, dirijor prof. Romeo-Constantin Grosu. Festivalul-concurs este organizat de Primăria municipiul Câmpulung Moldovenesc, Revista ”Însemnări Bucovinene”, în parteneriat cu Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” şi Muzeul „Arta Lemnului”.

 

Gaşca Zurli, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava

La început de martie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc vineri, 1 martie, de la ora 19.00, spectacolul „Puterea Zâmbetului” cu Gaşca Zurli. Preţurile biletelor: 150, 80 sau 40 de lei. Acestea se pot achiziţiona doar pe Bilete.ro. La secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava nu sunt puse bilete la vânzare pentru Gaşca Zurli.

 

Sâmbătă, 2 martie

Concertul „În culori”, susţinut de Direcţia 5

Sâmbătă, 2 martie, la ora 19.30, sucevenii sunt aşteptaţi, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, la concertul „În culori”, susţinut de Direcţia 5. Preţurile la bilete: 130, 90 sau 70 de lei. Acestea se pot achiziţiona de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor, dar şi de pe iabilet.ro.

 

Luni, 4 martie

Concertul primăverii, „Folk de colecţie”, cu Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi şi Victor Socaciu

Concertul primăverii, „Folk de colecţie”, cu Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi şi Victor Socaciu, va avea loc luni, 4 martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Cele trei nume mari ale folkului, artişti consacraţi, vor susţine recitaluri live şi se vor bucura de aplauzele unui public cât mai numeros, oameni care au crescut cu muzica folk. Biletele costă 60 de lei şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel. 0230 523 718.

 

Marţi, 5 martie

„Femei de succes! Performanţă la superlativ!", ediţia a VIII-a

Evenimentul „Femei de succes! Performanţă la superlativ!", ediţia a VIII-a, va avea loc marţi, 5 martie, la ora 16:30, la Magnificus Plaza. Invitatele speciale de anul acesta sunt Camelia Şucu, antreprenoare, şi Roxana Dumitrache, activistă pentru drepturile omului. Evenimentul „Femei de succes! Performanţă la superlativ!" are şi o componentă caritabilă: participanţii vor putea face donaţii pentru micuţa Larisa, fetiţa care este sub tratament medical şi care a rămas fără mamă, în urma unui tragic accident de circulaţie, petrecut în municipiul Suceava, în toamna anului trecut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1206 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei