Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 49 (7050)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Semnal

Lungu despre inițiativa lui Flutur: „Facem echipă bună, el cu lopata, eu cu măturoiul”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inițiativa președintelui Consiliului Județean Suceava, de a se apuca de lucru la Centura ocolitoare a orașului, cu lopata în mână, este considerată a fi un bun semnal de alarmă tras de Gheorghe Flutur în privința stagnării lucrărilor de acolo, din cauza lipsei de finanțare de la nivel central.

„Apreciez implicarea președintelui Flutur și-i mulțumesc în același timp! Din păcate lucrurile nu se întâmplă cum ar trebui să se întâmple. Încă n-am văzut să fie scris undeva, clar, că sunt asigurate sursele de finanțare pentru ruta ocolitoare de la Suceava. În primul rând parlamentarii de la Suceava ar trebui să insiste pe aceste probleme prioritare ale orașului și județului – ruta ocolitoare, autostradă. Înainte de a apăra partidul trebuie să apere județul și oamenii care îi votează”, a spus Lungu, care a amintit faptul că inițiativa realizării șoselei de centură îi aparține, dar că după aceea, totul a depins de voința și alocările financiare de la Centru.

„Primul am fost eu, care am făcut cu pasul traseul șoselei de centură. Am toate documentele originale la mine în dulap. Gheorghe Flutur, prin această inițiativă, a vrut să semnaleze acest aspect. Am văzut că pe unii i-a iritat, alții au aplaudat, dar din asta trebuie priceput ceva. Dacă se vor întâmpla mai des astfel de gesturi, inclusiv din partea societății civile, a transportatorilor, vor fi determinate autoritățile să facă ceva.

Eu îmi doresc să se termine cât mai repede ruta ocolitoare să ne putem ocupa de cealaltă, spre Botoșani. Atunci abia vom putea vedea cum influențează circulația din oraș devierea traficului greu”, a menționat edilul sucevean.

Întrebat dacă nu se supără că a fost plagiat, implicarea sa anuală în campania de curățenie a orașului, cu măturoiul și lopata în mână, fiind de notorietate publică, Ion Lungu a replicat: „Facem echipă bună, el cu lopata, eu cu măturoiul. Facem curățenie!”.

Vinerea trecută, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a mers  pe şantierul şoselei de centură a Sucevei pentru a da o mână de ajutor pentru finalizarea lucrărilor.

Cu acea ocazie, Gheorghe Flutur a amintit că pe 1 octombrie 2018 s-a semnat contractul de finanţare pentru continuarea lucrărilor, după ce acestea au stagnat timp de şase ani. Gheorghe Flutur a declarat că din 2012 nu s-a mai făcut nimic la centura Sucevei, el precizând că termenul de execuţie pentru bucăţica de centură rămasă, respectiv 13% din totalul investiţiei, este de nouă luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu despre inițiativa lui Flutur: „Facem echipă bună, el cu lopata, eu cu măturoiul”.
 Vizualizări articol: 2035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Lungu despre inițiativa lui Flutur: „Facem echipă bună, el cu lopata, eu cu măturoiul”3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei