Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 42 (7043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Critici

PSD acuză PNL Suceava că dezinformează cetăţenii pentru a câştiga electorat la alegerile europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni acuză PNL Suceava că dezinformează cetăţenii pentru a câştiga electorat la alegerile europarlamentare. PSD Suceava a transmis printr-un comunicat de presă că se delimitează de „acuzaţiile mincinoase ale deputaţilor PNL” şi consideră că toate acuzaţiile din presă din ultima perioadă fac parte „dintr-un joc politic murdar”, în vederea obţinerii unui electorat mai mare la alegerile pentru Parlamentul European.

Social-democraţii suceveni au arătat că acest „joc stupid” al parlamentarilor liberali de Suceava cauzează o gravă ruptură a cetăţenilor suceveni faţă de realitate.

„PSD a sprijinit întotdeauna dezvoltarea judeţului Suceava şi a alocat cele mai multe proiecte prin PNDL judeţului, proiecte ce vizează construcţia şi modernizarea infrastructurii rutiere, apă şi canal, construirea şi modernizarea de şcoli, grădiniţe.  Parlamentarii PSD de Suceava au votat pentru adoptarea Bugetului pentru anul 2019, buget ce cuprinde în structura sa şi finalizarea şoselelor de centură din Suceava, Rădăuţi şi o mare parte pentru Fălticeni. De asemenea, parlamentarii PSD de Suceava nu au votat amendamentele propuse de PNL, deoarece acestea erau deja cuprinse în structura de buget. Amendamentele parlamentarilor liberali suceveni erau nejustificate şi se suprapuneau peste prevederile existente în proiectul de buget”, au precizat social-democraţii suceveni.

În comunicat se arată că PSD-ALDE nu a votat împotriva copiilor suceveni, ci a votat împotriva unui amendament neplauzibil la Legea Bugetului, dar în schimb PSD a identificat sursa necesară majorării alocaţiilor copiilor din România.

Social-democraţii au spus că parlamentarii PNL de Suceava au venit cu propuneri ipocrite de amendare a bugetului, dar susţin că nu au sprijin politic. „Oare au uitat că sunt în minoritate, iar coaliţia PSD-ALDE este cea care guvernează ţara şi o face chiar bine? Nu închidem şcoli şi spitale, ci le construim şi modernizăm pentru cetăţeni şi spre dezvoltarea judeţului. Nu facem campanie politică, PSD Suceava prezintă faptele reale aşa cum sunt ele, iar oamenii de rând le văd zi de zi. Nu suntem o filială a PSD Teleorman, ci suntem o organizaţie politică de judeţ care nu stă în umbra unui preşedinte, aşa cum PNL de Suceava construieşte campania politică a lui Klaus Iohannis, dirijată de Gheorghe Flutur”, se spune în comunicatul PSD Suceava.

Social-democraţii suceveni au dat asigurări că PSD va continua să sprijine dezvoltarea judeţului Suceava, în ciuda dorinţei parlamentarilor PNL doar de a se afirma în presă, cu scopul de a denatura bunul mers al lucrurilor. „Domnilor parlamentari liberali, nu mai minţiţi sucevenii crezând că îi veţi putea manipula în campania electorală, minciuna are picioare scurte şi adevărul va ieşi mereu la suprafaţă. Ştim că doar intenţiile urmate şi de fapte vor fi apreciate de cetăţeni. Iar PSD Suceava va fi întotdeauna alături de cetăţeni”, se spune în finalul comunicatului de presă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD acuză PNL Suceava că dezinformează cetăţenii pentru a câştiga electorat la alegerile europarlamentare.
 Vizualizări articol: 1337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD acuză PNL Suceava că dezinformează cetăţenii pentru a câştiga electorat la alegerile europarlamentare1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei