Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 42 (7043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La drumul mare

Bărbat înşelat de doi indivizi, care s-au dat drept turci care au rămas fără carburant la maşină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi care s-au dat drept cetăţeni turci care ar fi rămas fără motorină la maşină în zona oraşului Siret au reuşit să-l înşele pe un bărbat cu suma de 100 de lei, lăsându-i în schimb un ghiul de tinichea. Necunoscuţii au fost identificaţi mai târziu de poliţişti ca fiind doi români din zona de sud a ţării, autoturismul folosit de aceştia fiind înmatriculat în Bulgaria.

Incidentul s-a petrecut luni la prânz, poliţia fiind sesizată în jurul orei 13.00 de către un bărbat de 49 de ani, din comuna Muşeniţa, că a fost victima unei înşelătorii. Cercetările întreprinse au arătat faptul că, în timp ce bărbatul se afla pe o stradă din cartierul Mănăstioara din oraş,a fost abordat de doi necunoscuţi care s-au  recomandat că sunt cetăţeni turci şi i-au spus că au rămas fără motorină la maşină. Din discuţii bărbatul a înţeles că cei doi ”turişti” erau disperaţi că nu au bani pentru carburant şi i-au oferit acestuia un ghiul din metal de culoare galbenă, despre care i-au spus că valorează circa 600 de euro şi îl vând  pentru a face rost de bani pentru a alimenta autoturismul. Cei doi indivizi i-au cerut bărbatului să le arate o bancnotă românească, acesta a scos din portmoneu 100 de lei, în schimbul căreia aceştia i-au dat inelul ”valoros”, după care au plecat cu un autoturism marca WV Passat de culoare gri, înmatriculat în Bulgaria.

 

Cei doi bărbaţi au fost recunoscuţi de victimă, după ce au fost găsiţi de poliţişti pe o stradă din Siret

În scurt timp, echipajele de poliţie plecate în căutare au identificat pe strada Ştefan Petriceicu Vodă din Siret un autoturism WV Passat înmatriculat în Bulgaria, condus de Alberto Păun, de 21 de ani, din municipiul Bucureşti, pe scaunul din dreapta aflându-se Ioan Dumitru, de 47 de ani, domiciliat în comuna Moviliţa, din judeţul Ialomiţa. Cele două persoane suspecte au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Siret, unde au fost recunoscute de către bărbatul păgubit ca fiind cei care i-au vândut inelul fără valoare cu suma de 100 de lei. Pe numele celor doi a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Despre acest mod de operare se spune că este un truc mai vechi, folosit pe autostrăzile din alte ţări europene. Unii martori povestesc că i-au întâlnit pe aceşti indivizi opriţi în trafic pe drumuri spre comuna Adâncata sau Gura Humorului. Unul dintre martori povesteşte că toamna trecută a fost oprit în trafic probabil de aceiaşi indivizi, între localităţile Capu Codrului şi Gura Humorului, când maşina celor doi era oprită la marginea drumului. În momentul în care unul dintre indivizi a scos inelul de pe deget şi i l-a oferit în schimbul unor bani pentru carburant, şi-a dat seama despre ce era vorba şi şi-a văzut de drum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat înşelat de doi indivizi, care s-au dat drept turci care au rămas fără carburant la maşină.
 Vizualizări articol: 1879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat înşelat de doi indivizi, care s-au dat drept turci care au rămas fără carburant la maşină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei