Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 42 (7043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Incendiu

Un autoturism a fost distrus de flăcări, pe un drum din Boroaia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un incendiu izbucnit luni noapte la un autoturism parcat în curtea unei societăţi comerciale din comuna Boroaia a distrus în totalitate autovehiculul, afectând şi un alt autoturism parcat în preajmă.

Flăcările au fost observate cu câteva minute înainte de miezul nopţii, alarma fiind dată printr-un apel la 112. La faţa locului s-au deplasat pompierii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Boroaia, care au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor de intervenţie, autoturismul Opel Corsa ardea generalizat, existând pericol de propagare la un alt autoturism aflat în preajmă şi la o hală dezafectată din apropiere. Incendiul a distrus în totalitate maşina şi a degradat vopseaua de pe o laterală a autoturismului Fiat Bravo aflat în apropiere. După stingerea incendiului a fost stabilită şi cauza probabilă a izbucnirii acestuia, aceasta fiind un scurtcircuit produs la acumulatorul electric de alimentare a maşinii. La faţa locului nu au fost însă identificaţi proprietarii celor două maşini, poliţiştii fiind nevoiţi să facă verificări pentru identificarea lor. Aceştia sunt un bărbat de 48 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, şi o femeie de 56 de ani, din judeţul Cluj, valoarea totală a pagubelor înregistrate fiind estimată la 6.000 de lei. Cercetările sunt efectuate în continuare pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un autoturism a fost distrus de flăcări, pe un drum din Boroaia.
 Vizualizări articol: 1320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un autoturism a fost distrus de flăcări, pe un drum din Boroaia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei