Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 33 (7034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din februarie

Bilete online cu reducere la spectacolele Teatrului Municipal „Matei Vișniec”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii dornici să urmărească spectacolele Teatrului Municipal „Matei Vișniec” au la dispoziție o nouă facilitate de achiziție a biletelor, online, iar din luna februarie, astfel pot fi obținute inclusiv bilete cu reducere, după cum a anunțat directorul instituției culturale, Carmen Veronica Steiciuc:

„Începând cu luna februarie, online pot fi achiziționate și bilete cu reducere. Până acum puteau fi luate biletele la preț întreg, la 20 de lei, dar din februarie se pot achiziționa și bilete cu 10 lei, pentru următoarele categorii de spectatori: elevi, studenți și pensionari. Ulterior, aceștia trebuie să prezinte la intrarea în sala de spectacol un document din care să rezulte că fac parte din una dintre aceste categorii”.

Facilitatea de achiziție online a biletelor de teatru a fost introdusă de la începutul anului, prin platforma www.blt.ro, una dintre cele mai intuitive de pe piața de ticketing din România.

Interfața este prietenoasă, în partea de sus a site-ul Teatrului Municipal „Matei Vișniec” existând un buton care direcționeză doritorii către spectacolele disponibile pe platforma de cumpărare, în vreme ce la fiecare spectacol în parte este buton care îi direcționează pe cei interesați direct în pagina de achiziție și selectare a locurilor disponibile.

Noua modalitate de plată funcționează în paralel cu cea clasică, prin care biletele se pot cumpăra direct de la casieria teatrului.

Vânzarea prin platforma BLT a biletelor include decontare automată a fiecărei tranzacții prin card, ramburs la curier ori transfer bancar.

Drept urmare, biletele pentru spectacolele teatrului sucevean sunt disponibile în 3 formate: electronic printat acasă, mobil - afișate pe ecranul telefonului mobil și clasic (bilete cumpărate de la casieria teatrului).

Platforma BLT asigură și o aplicație de scanare pentru controlul accesului, conectată în timp real la vânzări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bilete online cu reducere la spectacolele Teatrului Municipal „Matei Vișniec”.
 Vizualizări articol: 1979 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilete online cu reducere la spectacolele Teatrului Municipal „Matei Vișniec”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei