Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 33 (7034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Expoziţie

CCI Suceava organizează Târgul de Nunţi Bucovina, în perioada 14 – 17 februarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava va organiza, la mijlocul acestei luni, o nouă ediţie a Târgului de Nunţi Bucovina. Evenimentul va avea loc la Iulius Mall Suceava, va debuta de Valentines Day, pe 14 februarie, şi se va încheia duminică, 17 februarie 2019. Târgul este organizat de CCI Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall, şi va reuni cei mai importanţi expozanţi din domeniu, branduri de renume, care timp de patru zile îi vor aştepta pe vizitatori în incinta Iulius Mall Suceava, la etaj. Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că toţi cei care se pregătesc şi doresc să organizeze  o nuntă de nota 10 sunt aşteptaţi la acest târg de unii dintre cei mai renumiţi expozanţi specialişti în domeniul rochiilor de mireasă, printre care casa de modă Mariage a Paris, Royal Crystalnan - Lord & Queen Brides. La târg, vizitatorii vor putea vedea rochiile casei de modă Mirandi, prezentate de Boutique Mariage, costumele pentru ţinuta de mire completă MTM (Made to Measure), ţinute de la clasic până la modern prezentate de renumitul brand Louis Purple, ţinute senzaţionale pentru miri oferite de Marian Istrate Tailoring. La acestea se adăugă cele mai frumoase modele de încălţăminte oferite de Fascino Adore, inele şi verighete cu pietre preţioase pentru toate bugetele, oferite de Atlantis Gold, Stil Biju, Ella Bijou, Astoria Gold, Teilor Fine Jewellery, săli şi servicii restaurant oferite de Frontier Europe Hotels, zeci de idei pentru decoruri de nuntă, buchete de mireasă, coafuri, torturi şi prăjituri, focuri de artificii, servicii foto video, invitaţii de nuntă şi mărturii, agenţii de turism, noile tendinţe pregătite de Queen Garden Flowers, Crystal Mariage, White Dreams Events Weddings, firmele Cozonac Bujor, Elsira, Ambianţa, Mirocom, Casa Dulce Botoşani, Iulian Ignatescu Media, care a pregătit concepte noi pentru viitorii miri, Prof&Prof Studio, care promite discounturi doar pe perioada evenimentului, fotograful Valeria Sorohan, care vine cu un element nou cu totul original, Oglinda Cu Zâmbete Suceava, RBT Magic-Cutiuţa cu amintiri, fotograful Stolniceanu S. Constantin Publiserv, Deluxe Cards, Enetha, Indigo Cards, TBZ Transilvania, Betty Ice, care prezintă Ice Cream Bar, dar şi servicii de trăsuri trase de cai, costume populare şi maşinile de epocă prezentate în cadrul evenimentului.

Vizitatorii vor putea completa taloane pentru o tombolă organizată în cadrul evenimentului, cu premii oferite de expozanţii prezenţi la Târgul de Nunţi Bucovina 2019.  Premiile sunt prezentate pe pagina de Facebook www.facebook.com/targuldenunti/. De asemenea, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 16:00, atmosfera va fi completată de recitaluri live susţinute de formaţiile Aktual, Imperial, dar şi de Alexandra Negru şi Iosefina Telescu.

De precizat că pe toată durata târgului expozanţii vor oferi reduceri viitorilor miri. Târgul de Nunţi Bucovina va fi deschis între orele 10:00 şi 22:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează Târgul de Nunţi Bucovina, în perioada 14 – 17 februarie.
 Vizualizări articol: 1644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava organizează Târgul de Nunţi Bucovina, în perioada 14 – 17 februarie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei